ENTERTAINMENT

Τζένιφερ Γκάρνερ: Με σeξι κορμάκι και ψηλοτάκουνα

Aπέδειξε ότι τα 49 είναι τα νέα 29

Δημοσίευση ΜΑΡ 12, 2021
Τζένιφερ Γκάρνερ: Με σeξι κορμάκι και ψηλοτάκουνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζένιφερ Γκάρνερ στα 49 της είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Hollywood’s Reporter, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας της ταινίας «Yes Day» (διαθέσιμη στο Netflix από τις 12 Μαρτίου).

Στη φωτογράφιση, η Τζένιφερ Γκάρνερ ποζάρει σαν να κάνει χρόνια μόντελινγκ και κανείς δεν μπορεί να σταθεί λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω στο κάθε κλικ, αφού η κομψότητα και η γοητεία της μαγνητίζουν. Ντυμένη με chic μαύρα σύνολα, η όμορφη χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια αποπνέει διακριτικό γκλάμουρ και ανεπιτήδευτο class, ενώ αποδεικνύει ότι τα 49 της πάνε πολύ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jill and Jordan (@jillandjordan)

Η Τζένιφερ Γκάρνερ είναι μαμά τριών παιδιών, της Βάιολετ, της Σεραφίνα και του Σάμιουελ, τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη, Μπεν Άφλεκ. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005 και χώρισαν το 2015, ενώ το διαζύγιό τους βγήκε επίσημα τρία χρόνια αργότερα!


Σε ένα από τα κλικ, η Τζένιφερ Γκάρνερ ποζάρει με ένα σούπερ σeξι κορμάκι Dolce & Gabbana και ψηλοτάκουνα Jimmy Choo. Η εκπληκτική σιλουέτα της ενθουσίασε τους εκατομμύρια θαυμαστές της ανά τον κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hollywood Reporter (@hollywoodreporter)

Όταν η συζήτηση έρχεται στο διαζύγιό της από τον Μπεν Άφλεκ, ο δημοσιογράφος του Hollywood’s Reporter της είπε ότι και οι δικοί του γονείς χώρισαν όταν ήταν παιδί. Εκείνη, λοιπόν, τον ρώτησε αν είναι καλά, με γνήσιο ενδιαφέρον. Της απάντησε καταφατικά και της είπε ότι, τουλάχιστον το διαζύγιο των γονιών του δεν έγινε σε κοινή θέα. «Το δύσκολο δεν είναι αυτό, δύσκολο είναι έτσι κι αλλιώς» είπε η Τζένιφερ Γκάρνερ.

Όταν ρωτήθηκε για μια δήλωσή της στο περιοδικό Vanity Fair το 2016, όπου είπε ότι «έχασε το όνειρό της να χορέψει με το σύζυγό της στο γάμο της κόρης τους», η ίδια χαμογέλασε και είπε «Όταν παντρευτούν τα παιδιά μας, θα χορέψουμε. Το ξέρω. Θα περάσουμε τέλεια. Δεν αγχώνομαι πια γι’ αυτό».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 257 / position2: 5395
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb