ENTERTAINMENT

Αυτή η πανέμορφη κοπέλα είναι στην πραγματικότητα κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται

Η απόλυτη μεταμόρφωση ενός 30χρονου άντρα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αυτή η πανέμορφη κοπέλα είναι στην πραγματικότητα κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Minato-san, ένας 30χρονος άνδρας υπάλληλος γραφείου και ενθουσιώδης fan του cosplay, εντυπωσιασε πρόσφατα τα ιαπωνικά social media με τη μεταμόρφωσή του σε μια ηρωίδα εμπνευσμένη από το anime.

Δεν είναι μυστικό ότι οι σπουδαίοι cosplayers μπορούν να αλλάξουν τη φυσική τους εμφάνιση στο άκρο, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις η αλλαγή είναι εντελώς τρομακτική.

Πάρτε για παράδειγμα την περίπτωση του Minato, ενός 30χρονου που του αρέσει να παίζει ως κορίτσι anime και είναι τόσο καλός σε αυτό που είναι αδύνατο να μαντέψετε το φύλο του κοιτάζοντας τον.

Με χρήση μακιγιάζ, μοντέρνα αξεσουάρ (όπως ψεύτικο μπούστο), ε, και λίγη ψηφιακή βοήθεια, ο κύριος αυτός μπορεί να μετατραπεί σε κυρία με έναν απίστευτο τρόπο που συχνά αφήνει τον θεατή μπερδεμένο. 

Η αγάπη του Minato με γυναικείο cosplay ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Πάντα θεωρούσε την ιδέα και τη διαδικασία να μεταμορφωθεί σε γυναικείους χαρακτήρες που του άρεσαν ιδανική διασκέδαση, και μια μέρα αποφάσισε να κλείσει ραντεβού σε ένα σαλόνι ομορφιάς στην Akihabara του Τόκιο, για να δει πώς θα μοιάζει αν τον βάψουν και τον μεταμορφώσουν. Του άρεσε το αποτέλεσμα, οπότε άρχισε να μαθαίνει τεχνικές μακιγιάζ και έτσι σιγά σιγά μεταμορφώθηκε πλήρως σε όποια anime φιγούρα του αρέσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 371 / position2: 1682
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb