ENTERTAINMENT

Δημήτρης Μυράτ: Η ξεχασμένη δήλωση που έγινε ξαφνικά επίκαιρη λόγω MeToo

«Όταν βγήκα ραντεβού με τη μαθήτριά μου παραιτήθηκα από το Εθνικό»
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 06, 2021
Δημήτρης Μυράτ: Η ξεχασμένη δήλωση που έγινε ξαφνικά επίκαιρη λόγω MeToo

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δημήτρης Μυράτ υπήρξε μια από τις σπάνιες περιπτώσεις στο ελληνικό θέατρο, ένας πνευματικός άνθρωπος με βαθύτατη γνώση της κλασικής παιδείας και της λατινικής γλώσσας. 

Μπορεί ο σπουδαίος θεατράνθρωπος να έφυγε από τη ζωή το 1991, όμως με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις για ανάρμοστες και αποτρόπαιες συμπεριφορές στο χώρο του Ελληνικού θεάτρου, έγινε viral μια δήλωσή του από το μακρινό 1985.

Ο Δημήτρης Μυράτ ερωτεύτηκε και έζησε με την επίσης ηθοποιό Βούλα Ζουμπουλάκη για 40 ολόκληρα χρόνια. Από τον γάμο τους το 1951 έως το θάνατό του το 1991.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η νεαρή Βούλα Ζουμπουλάκη ήταν μαθήτρια του στο Εθνικό Θέατρο.

Σε κοινή τους συνέντευξη στην εκπομπή Καλλιτεχνικό Καφενείο το 1985, η Βούλα Ζουμπουλάκη περιέγραψε πώς γνωρίστηκαν. Και λίγο αργότερα ο Δημήτρης Μυράτ αποκάλυψε ότι η γνωριμία τους έγινε όταν η Βούλα Ζουμπουλάκη ήταν μαθήτριά του στο Εθνικό Θέατρο. Επειδή του άρεσε και κατάλαβε ότι της άρεσε, της έκλεισε ραντεβού, αλλά την επόμενη μέρα παραιτήθηκε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν μαθήτριά μου και εγώ ήμουν καθηγητής της σχολής του Εθνικού Θεάτρου αρκετά χρόνια πριν και όταν βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού και πήγαμε σε ένα κινηματογράφο (στο Παλλάς συγκεκριμένα) την άλλη μέρα, παραιτήθηκα από την σχολή του Εθνικού Θεάτρου για να μη δώσω την εντύπωση ότι εκμεταλλεύομαι τη θέση μου σαν καθηγητής κι έχω σχέσεις με μαθήτριες» είχε πει ο Δημήτρης Μυράτ δείχνοντας το ήθος και την ευθιξία του.

Δείτε την αφήγηση της γνωριμίας τους μετά τα 2:30 λεπτά του video.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 409 / position2: 1044
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb