ΜΟΔΑ

Το απόλυτο hack για να εξοικονομίσεις χρόνο και χρήμα από τις online αγορές

Ένα κόλπο που θα σε σώσει
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το απόλυτο hack για να εξοικονομίσεις χρόνο και χρήμα από τις online αγορές
Φωτογραφία από τον χρήστη Karolina Grabowska στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα με το lockdown οι αγορές ρούχων, αξεσουάρ και γενικά διαφόρων ειδών γίνονται κυρίως μέσω διαδικτύου.Έχεις σκεφτεί όμως ότι υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος που θα σου εμφανίζει όλες τις προσφορές στα προϊόντα που θέλεις και έτσι θα γλυτώνεις και λεφτά, αλλά και χρόνο από το ψάξιμο.

Το online shopping θέλει και αυτό την τέχνη του, καθώς δεν είναι εύκολο να βρίσκεις πάντα τις καλύτερες τιμές, αλλά και την καλύτερη ποιότητα σε ότι θέλεις να αγοράσεις. Υπάρχει όμως ένα πρόγραμμα που θα σου λύσει τα χέρια και θα σε κάνει να επιλέγεις για αγορά πάντα την πιο συμφέρουσα τιμή.

Ο λόγος για το Honey, που είναι μια επέκταση του Chrome και είναι υπεύθυνο για την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος στα online ψώνια σου. Ο τρόπος χρήσης του είναι απλός. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το πρόγραμμα από το Google Chrome και να ξεκινήσεις την περιήγηση για τα ψώνια σου, όπως κάνεις πάντα.

Όταν κοιτάς site που είναι συμβατά με το Honey, το logo του θα γίνει πορτοκαλί και αν πατήσεις επάνω του θα εμφανιστούς όλοι οι εκπτωτικοί κωδικοί για τα προϊόντα του. Επιπλέον, θα σου δώσει και πληροφορίες για το πόσο επιτυχημένοι ήταν οι κωδικοί σε άλλους χρήστες που τους δοκίμασαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού ολοκληρώσεις την παραγγελία σου και φτάσεις στο checkout, το Honey θα ανοίξει για να βάλεις τους κωδικούς για τις εκπτώσεις. Θα πατήσεις στην επιλογή «Try Codes» και το πρόγραμμα θα ξεκινήσει αυτόματα να αναζητά την καλύτερη προσφορά.

Αφού επεξεργαστεί τους κωδικούς voucher, επιλέγει τον συνδυασμό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ώστε να λάβεις την μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση. Δοκίμασε το και δε θα χάσεις.

Μόλις επεξεργαστεί τους κωδικούς, επιλέγει τον συνδυασμό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σου κάνει την μεγαλύτερη οικονομία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 590 / position2: 1210
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb