ΣΧΕΣΕΙΣ

Όσα θέλουν πραγματικά οι άντρες από εσένα, αλλά δεν σου το λένε

Αυτά είναι που ζητούν πραγματικά από μια γυναίκα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Όσα θέλουν πραγματικά οι άντρες από εσένα, αλλά δεν σου το λένε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες είναι ένα αιώνιο ερώτημα μεταξύ των γυναικών, οι οποίες τελικά δεν μπορούν να βρουν καμιά απάντηση. Τις θέλουν πιο σeξι, πιο δυναμικές, πιο ώριμες, πιο χαλαρές; Παρακάτω, θα διαβάσεις όσο τελικά θέλουν αυτοί από εσένα για να ηρεμήσεις και να σκεφτείς λίγο αλλιώς τα πράγματα.

Να ξέρουν τι θέλεις

Οι άντρες θέλουν απλά πράγματα, επομένως όταν εσύ ξέρεις τι θέλεις και το δείχνεις τότε είναι και αυτοί ευχαριστημένοι. Αν το πας πολύπλοκα, τότε θα τους χάσεις.

Να μη χάνεις τη θηλυκότητά σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άνθρωπος είσαι και δε θα είσαι πάντα στα πάνω σου ή προσεγμένη, όμως η θηλυκότητα σου είναι μια από τις μεγαλύτερες γοητείας σου σαν γυναίκα. Δεν χρειάζονται πολλά για να είσαι θυληκή, αρκεί να αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να χαμογελάς.

Να προσέχεις τον εαυτό σου

Όπως και εσύ θα ήθελες το ίδιο, οι άντρες θέλουν να σε βλέπουν να σε αγαπάς και να σε φροντίζεις. Το να προσέχεις τον εαυτό σου είναι μια συνήθεια που θα πρέπει να την έχεις πρώτα από όλα για εσένα και μετά για όλους τους άλλους. Αγάπησε εσένα και μετά θα σε αγαπήσουν και όλοι οι άλλοι.

Να μην τους δημιουργείς ανασφάλεια

Μπορεί να το κρύβουν καλά, αλλά να ξέρεις ότι και οι άντρες έχουν ανασφάλειες. Να είσαι αληθινή σε αυτά που του δείχνεις και να μη φρικάρεις με ανούσιες σκέψεις, γιατί αυτά θα κάνουν και εκείνον να μη νιώθει σίγουρος μαζί σου.

Να τους θαυμάζεις

Δε το θέλεις και εσύ για εσένα; Τι πιο όμορφο από το να θαυμάζεις τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι μαζί; Αυτό σημαίνει ότι εμπνέει και εσένα για να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου και ότι έχεις βρει έναν σύντροφο που αξίζει να δώσεις χώρο και χρόνο.

Να μην τους εκθέτεις

Καλώς ή κακώς, οι γνώμοι των φίλων και των αγαπημένων τους για το άτομο σου, είναι πολύ σημαντική για τους άντρες. Θέλουν μιας σύντροφο σοβαρή που θα ξέρει πως να φερθεί και δε θα τους φέρει σε δύσκολη θέση μπροστά σε άλλους.

Να τους φροντίζεις

Όλοι οι άντρες λατρεύουν την περιποίηση και την τρυφερότητα, για αυτό και πολλές φορές οι αντιδράσεις τους μοιάζουν με εκείνες των παιδιώ.

Να είσαι δυναμική

Οι περισσότεροι άντρες θέλουν δίπλα τους μια γυναίκα δυνατή, που δε φοβάται και στέκεται στα πόδια της. Παίρνει πρωτοβουλίες γαι τη ζωή της και είναι άξια θαυμασμού από αυτούς.

Να τους στηρίζεις

Θέλουν να σε νιώθουν άνθρωπο δικό τους, που θα σου πουν τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους και θα τους ακούσεις, θα τους συμβουλεύσεις και θα ενδιαφερθείς για αυτούς.

Να διατηρείς το μυστήριο

Είναι κυνηγοί και τρελαίνονται να εξευρενούν τη γυναίκα που τους αρέσει. Αν μπορείς να διατηρήσεις αυτό το μυστήριο για ένα εύλογο διάστημα, τότε πιθανότατα να τους κλέψεις την καρδιά. Αν όχι, δεν υπάρχει κανένα θέμα, γιατί το πιο σημαντικό πάντα είναι να είσαι ο εαυτός σου και να σε θέλουν για αυτό ακριβώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
19 / position1: 364 / position2: 586
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb