ΜΑΛΛΙΑ

Η Cara Delevingne έκανε το πιο hot κούρεμα και χρώμα στα μαλλιά της

Τα hair trends που επιστρέφουν
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η Cara Delevingne έκανε το πιο hot κούρεμα και χρώμα στα μαλλιά της
@caradelevingne

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από λιγες ημέρες κάναμε “scroll” στο instagram και σταματήσαμε στην φωτογραφία της Cara Delevingne. Αυτό συνέβη γιατί φαίνεται πως έκανε το πιο hot κούρεμα και χρώμα στα μαλλιά της.

Το επιτυχημένο μοντέλο- ηθοποιός που κατάφερε να γίνει διάσημη και για τα χαρακτηριστικά της φρύδια, έχει κάνει ανα καιρούς αλλαγές στα μαλλιά της. Αυτή ίσως είναι και η μεγαλύτερη. Αποχωρίστηκε το χαρακτηριστικό ξανθό της χρώμα και τα έβαψε σε μια almond- chocolate απόχρωση και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της: «Οι ξανθές έχουν περισσότερη πλάκα, αλλά οι καστανές…». Το χρώμα επιμελήθηκε ο Jamie Levin.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne)

Ωστόσο, δεν αρκέστηκε μόνο στο νέο χρώμα, αλλά το συνόδευσε και με ένα νέο κούρεμα. Η hairstylist των Celebrities Mara Roszak, της έκανε ένα shag, που απ’ότι φαίνεται επιστρέφει δυναμικά φέτος. Μας θυμίζει και το χαρακτηριστικό haircut της Alexa Chung. Πρόκειται για ένα κούρεμα με layers, που δίνουν όγκο και κίνηση στα μαλλιά. Η Mara Roszak μιλά γι’αυτό στην Vogue: «Εμπνεύστηκα από τα τέλη της δεκαετίας ’70- αρχές ’80. Έχει ένα πραγματικό rocker/skater vibe, ενώ παράλληλα παραμένει φυσικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb