ΜΟΔΑ

Η εμφάνιση της Dita von Teese στο show του Moschino έκλεψε όλες τις εντυπώσεις

Όπως πάντα, έκανε την διαφορά με το μοναδικό της style
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η εμφάνιση της Dita von Teese στο show του Moschino έκλεψε όλες τις εντυπώσεις
Φωτογραφία: Spalsh/ Ideal Image

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Dita Von Teese είναι γνωστή για το vintage, pin up style της και κάθε της εμφάνιση τραβά όλα τα βλέμματα επάνω της, καθώς εκτός από την εικόνα της, ξεχωρίζει και για τονα αέρα που αποπνέει. Είναι μεν σαν να έχει βγει από μια άλλη, πιο παλιά εποχή, όμως ταυτόχρονα δείχνει απίστευτα σύγχρονη και chic.

Πρόσφατα, η 48χρονη χορεύτρια μπουρλέσκ κατάφερε για ακόμα μια φορά να κάνει τον κόσμο να την θαυμάσει, καθώς εμφανίστηκε με ένα υπέροχο κατακόκκινο φόρεμα στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, για το fashion show του οίκου Moschino.

Photo: Splash/ Ideal Image

Το strapless φόρεμα της, ανήκει στη συλλογή του εν λόγω οίκου για την σεζόν Φθινώπορο/Χειμώνας 2021-2022, ενώ το πιο σeξι σημείο του, είναι το άνοιγμα σε σχήμα καρδιάς που έχει στο πίσω μέρος τους και το οποίο άφησε σε κοινή θέα τους εντυπωσιακούς γλουτούς της.

Για να συμπληρώσε αυτό το look, η ίδια επέλεξε και ένα ζευγάρι μαύρα σατέν γάντια, όπως επίσης και ένα headpiece σε σχήμα καρδιάς. Μάλιστα, σε βίντεο που δημοσίευσε η Dita στο Instagram, παρουσίασε ολόκληρο το outfit εν κινήσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 💄Dita Von Teese (@ditavonteese)

Επιπλέον, στο ίδιο show συμμετείχε και το μοντέλο Γουίνι Χάρλοου, η οποία εμφανίστηκε σαν μια άλλη Όντρεϊ Χέμπουρν στην εμβληματική ταινία «Breakfast at Tiffany’s».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moschino (@moschino)

Οι δυο τους, μαζί με τα επίσης μοντέλα Στέλα Μάξουελ, Πρίσιους Λι και Χάιλι Μπίμπερ πρωταγωνίστησαν στο βίντεο «Jungle Red», φορώντας τις νέες δημιουργίες του οίκου Moschino.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Scott (@itsjeremyscott)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 543 / position2: 987
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb