MAKEUP

Η κόρη του Jude Law έγινε η νέα Beauty Ambassador του οίκου Dior

Ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η κόρη του Jude Law έγινε η νέα Beauty Ambassador του οίκου Dior
@irislaw

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 20χρονη κόρη του Jude Law, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της, που εκπροσωπεί το ανδρικό άρωμα του οίκου, έγινε το νέο πρόσωπο του Dior για το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο ρόλος της θα είναι να συμμετέχει στις καμπάνιες και να εμφανίζεται στα events.

Με νονά την Kate Moss, δε θα μπορούσε παρά να ασχολείται κι εκείνη με το modeling. Μάλιστα ως έφηβη, το 2017, πραγματοποίησε την πρώτη της συνεργασία με τον κόσμο της ομορφιάς, καθώς πρωταγωνίστησε στις καμπάνιες της Burberry Beauty.

Η Iris Law, ανακοίνωσε τη συνεργασία μέσω ενός post στο instagram της, που είναι βαμμένη με τα καλλυντικά Dior. Με λαμπερή επιδερμίδα, ρουζ, κόκκινο κραγιόν και μερικές στρώσεις μάσκαρα, το look της είναι αψεγάδιαστο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iris Law 🎀 🐋 (@lirisaw)

Σε συνεντευξή της στην Βρετανική Vogue, μιλά για την συνεργασία αυτή. “Είμαι ενθουσιασμένη που δουλεύω με ένα brand το οποίο αγαπώ τόσο. Για εμένα, ο οίκος Dior έχει απήχηση σε όλες τις ηλικίες, είναι διαχρονικός, αλλά ταυτόχρονα ανανεωμένος και σημερινός. Προσθέτει: “Ανυπομονώ για όλα τα projects, τις φωτογραφήσεις και τα events, όπως επίσης και για τους πειραματισμούς με όλα τα beauty looks. Το κυριότερο, ανυπομονώ να δείξω σε όλους τον υπέροχο κόσμο του Dior έτσι όπως τον βλέπω εγώ”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iris Law 🎀 🐋 (@lirisaw)

Μάλιστα συνεχίζει λέγοντας: “Σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζω, με ρωτάνε τι κραγιόν φοράω και είναι πάντα ένας διαφορετικός συνδυασμός αποχρώσεων από τα Dior Lip Tattoo με το Lip Cherry Oil Gloss”. Εκτός από αυτά, τα αγαπημένα της προϊόντα είναι και τα Dior Hydra Life Micellar Water, η Fresh Hydration Sorbet Crème, και η Glow Better Mask.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb