TRENDS

Τρεις πρωταγωνίστριες σειράς που είναι ιδανικές για να αντιγράψεις το στυλ τους

Miriam Maisel, Beth Harmon, Liza Miller
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τρεις πρωταγωνίστριες σειράς που είναι ιδανικές για να αντιγράψεις το στυλ τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζητήσαμε από την σχεδιάστρια μόδας Αναστασία Μπουφτά να διαλέξει τρεις πρωταγωνίστριες σειράς που της αρέσουν και να μας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να πετύχουμε τα δικά τους look!

"Προσωπικά εκτιμώ ιδιαίτερα και αυτές που εκτός από υπόθεση μπορούν να μου χαρίσουν και όμορφες εικόνες, ειδικά όταν αυτές περιλαμβάνουν και ωραία ρούχα. Αποφάσισα λοιπόν να διαλέξω τρεις πρωταγωνίστριες με αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα και να σας τις παρουσιάσω παρακάτω":

Miriam Maisel, The marvelous Mrs Maisel

Τι να πρωτοπώ για τη Miriam Maisel! Από το πρώτο επεισόδιο της σειράς μέχρι το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, δε σταμάτησε να με εντυπωσιάζει το εκπληκτικό της στυλ, σε συνδυασμό βέβαια με το χιούμορ της, που είναι του γούστου μου ούτως ή άλλως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα θα μου πει κανείς «Πώς να ντυθώ σαν τη Miriam το 2020;». Κι εγώ θα πω ότι προφανώς δε γίνεται να κυκλοφορούμε με ογκώδη 50s φορέματα, να έχουμε παλτό σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και καπέλα, γάντια, παπούτσια και τσαντάκια που να συνδυάζονται άψογα με αυτά, αλλά εμένα το στυλ της πρωταγωνίστριας με δίδαξε μερικά βασικά πράγματα που θα μοιραστώ μαζί σας:

Χρώμα, χρώμα, χρώμα! Γνωρίζω ότι το μόνο εύκολο, ειδικά το χειμώνα, είναι να ντυθώ από πάνω μέχρι κάτω με μαύρα ρούχα, αλλά ανακάλυψα (εγώ, η μόνιμα μαυροντυμένη) ότι είναι πραγματικά δημιουργικό και αγχολυτικό το να φτιάχνω και να φοράω χρωματικούς συνδυασμούς όσο πιο συχνά μπορώ. Καλά όσα είπαμε πριν, αλλά μην πετάξουμε και τα μαύρα στα σκουπίδια! Ένα επίσημο μαύρο φόρεμα, ένα ωραίο μαύρο παντελόνι, ένα λεπτό πλεκτό μαύρο τοπ, πάντα θα σε βγάζουν ασπροπρόσωπη! Και για να σπάσει η μαυρίλα, ρίξε από πάνω ένα χρωματιστό πανωφόρι αν έχεις, ακόμα και κάτι πιο ουδέτερο όπως γκρι ή μπεζ. Επιπλέον, μπορείς πάντα να προχωρήσεις στο τρίτο στοιχείο! Ας μην ξεχνάμε τα αξεσουάρ. Ένα μαντήλι στο λαιμό ή στα μαλλιά, ένα headband, ένα ωραίο ζευγάρι γυαλιά ηλίου, κάνουν όλες τις εμφανίσεις πιο ενδιαφέρουσες.


Beth Harmon, The Queen’s Gambit

Σούπερ στυλάτη θεά με παρόμοιο αν και σαφώς πιο νεανικό στυλ, που καλύπτει και τη μετάβαση από τη μόδα των 50’s στα επίσης αγαπημένα μου 60’s, είναι η Beth Harmon στο επίσης υπέροχο “The Queen’s Gambit”. Λάτρεψα τις εμφανίσεις της! Αν θες να πετύχεις το ίδιο στυλ τότε ξεκίνα να σημειώνεις. Χρειάζεσαι υφασμάτινα παντελόνια με μοτίβα, απλά θηλυκά t shirt, slippers και μην ξεχάσεις το μαντήλι στα μαλλιά, αλλά και όλα της τα 60’s φορέματα και παλτό στα τελευταία επεισόδια είναι ιδανικά - μπορείς να ράψεις ή να βρεις παρόμοια στα vintage καταστήματα.

Liza Miller, Younger

Στο τέλος βρίσκεται το εντελώς διαφορετικό από τα παραπάνω στυλ της σειράς Younger. Δε θέλω να προδώσω πολλά, πέρα από τη βασική πλοκή, όπου η σαραντάχρονη φρεσκοχωρισμένη Liza, για να μπορέσει να βρει για πρώτη φορά δουλειά στον ανταγωνιστικό χώρο των εκδόσεων, αναγκάζεται να πει ότι είναι 26 χρόνων. Η Liza, κατά τη γνώμη μου πάντα, έχει αυτό το ωραίο ανέμελο καθημερινό στιλ, με μερικές λίγο πιο εκλεπτυσμένες πινελιές σε ορισμένες περιστάσεις, που αν είχα χρόνο, και όρεξη θα ήθελα να έχω στην καθημερινότητα μου. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το αποκτήσεις κι εσύ (κι εγώ δηλαδή, όταν μου φύγει η βαρεμάρα)

Για ένα καθημερινό λουκ φόρεσε ένα ωραίο ανάλαφρο φόρεμα, ένα ζευγάρι μπότες (κοντές, ψηλές, στο ύψος του αστραγάλου, καουμπόικες, ό,τι έχεις) κι ενα denim jacket, ή ένα δερμάτινο. Βάλε τα πλεκτά στη ζωή σου. Συνδύασε λεπτά μονόχρωμα ή και όχι πουλόβερ με φούστες ή το αγαπημένο σου τζιν και μην φοβηθείς τα χρώματα και το color blocking.

Τόλμησε να κάνεις συνδυασμούς, να φορέσεις μίνι, να πειραματιστείς με prints και χρώματα! Αυτό που μου αρέσει στο στυλ της Liza, είναι ότι ενώ υποθετικά ντύνεται πιο νεανικά απ’όσο θα έπρεπε, εγώ τη βρίσκω μια χαρά όπως ακριβώς είναι.
Αν κάνεις τον κόπο να δεις τη σειρά, έχω να πω ότι εκτιμώ επίσης πολύ το πιο ώριμο αλλά εκκεντρικό στυλ της δυναμικής Diana Trout, ειδικά τα ογκώδη κολιέ και σκουλαρίκια της που είναι όλα (όχι και τόσο) μικρά έργα τέχνης!

Αυτό το τελευταίο, για να θυμόμαστε όλοι που και που ότι ένα statement piece μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις, ακόμα κι αν όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του outfit είναι πολύ απλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
13 / position1: 212 / position2: 820
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb