ENTERTAINMENT

Έλενα Ακρίτα: «Δυο ωραίοι άνθρωποι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινας»

Η ανάρτησή της στο Facebook

Δημοσίευση ΙΑΝ 24, 2021
Έλενα Ακρίτα: «Δυο ωραίοι άνθρωποι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινας»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την είδηση «βόμβα» που ήρθε την Παρασκευή επέλεξε να ασχοληθεί η Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Εκείνη που θέλει τον Νίκο Μουτσινά και την Μαίρη Συνατσάκη να προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης.

Μια είδηση την οποία, ωστόσο, προς ώρα κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει.

Το πρωί της Κυριακής, λοιπόν, η Έλενα Ακρίτα θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος παίρνοντας σαφή, υποστηρικτική θέση προς τους δύο παρουσιαστές. Έτσι, η δημοσιογράφος αναδημοσίευσε την είδηση από σάιτ, το οποίο σαν σχόλιο στο Facebook έγραψε πως «η κίνηση αυτή των δύο δημοφιλών προσώπων της showbiz εγείρει ερωτήματα, αφού η φιλία τους δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις».

Ακολουθεί η σχετική τοποθέτηση από την Έλενα Ακρίτα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δυο ωραίοι άνθρωποι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινας προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να γίνουν γονείς, δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα και σε άλλους. Το σύμφωνο συμβίωσης δεν έχει καμία σχέση με ούτε με τον γάμο, ούτε με το σeξ, ούτε με τον έρωτα. Σε συμβολαιογράφο πας, δεν πας σε παπά ή σε δήμαρχο. Όχι λοιπόν, η κίνηση τους δεν «εγείρει ερωτηματικά». Ούτε ερωτηματικά, ούτε σπόντες, ούτε υπονοούμενα. Οι άνθρωποι αυτοί προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης για να γίνουν γονείς, όχι εραστές. Να προσφερουν αγάπη και προστασία σε ένα παιδάκι που τα έχει τόση ανάγκη. Υπάρχει πιο ιερή πράξη από αυτήν; Κι αντί να την επικροτήσουμε, την αμφισβητούμε για λίγα κλικ παραπάνω.

Το μόνο ερωτηματικό λοιπόν που εγείρεται εδώ είναι αν η έμμεση μομφή στον τίτλο οφείλεται σε άγνοια ή σε σκοπιμότητα. Διότι ή δεν ξέρω τι εστί σύμφωνο, ή ξέρω αλλά επίτηδες χαϊδεύω τα αυτιά των «συντηρητικων» αναγνωστών μου».

Δυο ωραίοι άνθρωποι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινας προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να γίνουν...

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021
[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 356 / position2: 815
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb