CELEB STYLE

Γιατί η Kamala Harris επέλεξε να φορέσει μωβ σύνολο στην ορκομωσία

Tα μαργαριτάρια επίσης έχουν ιδιαίτερη σημασία για εκείνη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Γιατί η Kamala Harris επέλεξε να φορέσει μωβ σύνολο στην ορκομωσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kamala Harris, η πρώτη γυναίκα, η πρώτη μαύρη και η πρώτη Αμερικανοασιάτισσα που κατέχει το αξίωμα, επέλεξε μαύρους σχεδιαστές για την ιστορική στιγμή της ορκομωσίας. Στο Καπιτώλιο φορούσε ένα μωβ παλτό και αντίστοιχο μωβ φόρεμα από τον σχεδιαστή, Christofer Rogers.

Το παλτό της, με τα ιδιαίτερα πέτα, τις μανσέτες με κουμπιά έμοιαζε εντυπωσιακά με το στυλ που την έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Η απλότητα του φορέματος από κάτω ήταν έξυπνη έτσι ώστε να μην αναλωθεί κανείς με περιττές λεπτομέρειες - άφησε στην ακρη τα αξεσουάρ - εκτός από το όμορφο κολιέ της - ένα μαργαριταρένιο κολιέ από τον Wilfredo Rosado, έναν σχεδιαστή από το Πουέρτο Ρίκο, που εργάστηκε για τους Giorgio Armani και Andy Warhol. 

Η Αντιπρόεδρος της Αμερικής έγινε γνωστή για τα μαργαριτάρια της, ως φόρο τιμής προς την αδελφότητα στην οποία συμμετείχε -την Alpha Kappa Alpha - στο πανεπιστήμιο Χάουαρντ στην Ουάσιγκτον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tα μαργαριτάρια της Haris έχουν ιδιαίτερη σημασία για εκείνη και αποτελούν κάτι ξεχωριστό στους υποστηρικτές της - είναι το σήμα κατατεθέν της. Wear Pearls στις 20 Ιανουαρίου 2021, συγκέντρωσε περισσότερα από 450.000 μέλη.

Τι την έκανε όμως να επιλέξει μωβ χρώμα για την εμφάνισή της; 

Eκτός του ότι το μωβ χρώμα είναι το χρώμα της ενότητας, αποτελεί κ μία αναφορά στη Shirley Chisholm, την πρώτη Αφροαμερικανή γυναίκα που επεδίωξε να λάβει το προεδρικό χρίσμα ενός από τα δύο μεγάλα κόμματα (των Δημοκρατικών), το 1972.

"Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, στα χρώματα της καμπάνιας της περιλαμβάνονταν το μωβ και το κίτρινο. Πρόκειται για αναφορά στην Shirley Chisholm, η οποία αποτέλεσε έμπνευση για εκείνη και την πολιτική της καριέρα", σύμφωνα με το CNN.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 290 / position2: 931
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb