ENTERTAINMENT

H Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό ξύρισε το κεφάλι της μετά το νέο οικογενειακό σκάνδαλο

Κούρεμα που καμία πριγκίπισσα ποτέ δεν έχει δοκιμάσει
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό ξύρισε το κεφάλι της μετά το νέο οικογενειακό σκάνδαλο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό μπορεί να περιέγραψε το 2019 ως «απίστευτα οδυνηρή χρονιά», εξηγώντας πώς ήταν δύσκολο να χαμογελάσεις μερικές φορές, αλλά φαίνεται ότι το 2020 δεν ήταν πολύ καλύτερο αφού η βασιλική οικογένεια βρέθηκε μπροστά σε ένα τεράστιο σκάνδαλο.

Με περιορισμένη  κοινωνική επαφή εξαιτίας της πανδημίας του κορανοϊού, των κινδύνων για την υγεία και των προσωπικών της προβλημάτων, η ίδια μάλλον ξέσπασε στα μαλλιά της με ένα κούρεμα που καμία πριγκίπισσα ποτέ δεν έχει δοκιμάσει.

Πάντως το ψευδώνυμό της είναι «λυπημένη πριγκίπισσα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρίγκιπας Άλμπερτ του Μονακό παραπέμπεται σε δικαστήριο τον Φεβρουάριο του 2021 αφού αντιμετωπίζει ένα (ακόμη) σκάνδαλο πατρότητας - αυτή τη φορά από μια Βραζιλιάνα. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με τον πρίγκιπα ενώ εκείνος ήταν σε σχέση με την Σαρλίν και ότι οι δύο τους εχουν μια κόρη, η οποία είναι τώρα 15 ετών. Το παλάτι αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, αποκαλώντας τους «κωμικούς». Ο Άλμπερτ είχε εμπλακεί στο παρελθόν βέβαια σε αντίστοιχες καταστάσεις.

Αμέσως μετά την είδηση των ειδήσεων πατρότητας, η Σαρλίν εντοπίστηκε με ένα νέο αντισυμβατικό λουκ. Η πριγκίπισσα, η οποία συνήθως εμφανιζόταν με ένα συντηρητικό καρέ, έκανε μια νέα πανκ εμφάνιση όταν εμφανίστηκε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τον 6χρονο γιο τους Ζακ, για να μοιράσουν χριστουγεννιάτικα δώρα στο Μονακό, με μια πλευρά του κεφαλιού ξυρισμένη, ενώ τα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν το νέο της λουκ ένδειξη περιφρόνησης προς το παλάτι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 271 / position2: 570
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb