ENTERTAINMENT

Sarah Jessica Parker: Τι είπε για την απουσία της Kim Cattrall από το SATC

Η επιστροφή του Sex And The City είναι γεγονός, με μια μεγάλη απουσία όμως
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Sarah Jessica Parker: Τι είπε για την απουσία της Kim Cattrall από το SATC

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα έγινε γνωστή η είδηση ότι το Sex And The City επιστρέφει στην τηλεόραση, με το δίκτυο HBO να δημοσιεύει το teaser βίντεο της. Όμως όπως αποκαλύφθηκε, από τη σειρά θα λείπει η πιο καuτή πρωταγωνίστρια της, η Samantha ή κατά κόσμον η Kim Cattrall, κάτι που στεναχώρησε αρκετά το κοινό.

Βέβαια, αυτή ήταν μια είδηση που επιβεβαιώθηκε, καθώς ήδη  δυο χρόνια πριν είχε γίνει γνωστό το ότι σε περίπτωση που η σειρά γυριζόταν πάλι, η Catrall θα απείχε. Επομένως, το Sex And The City μένει με τρεις γυναίκες και σίγουρα, όλοι αδημονούν να μάθουν τις νέες εξελίξεις στις ζωές τους.

Όσον αφορά την απουσία της Cattrall, η Sarah Jessica Parker αποφάσισε να δώσει την δική της απάντηση πάνω στο γεγονός. Αξίζει όμως να θυμηθείς ότι το 2017 η Cattrall είχε δηλώσει ότι δεν ήταν ποτέ φίλη με τις συμπρωταγωνίστριες της, καθώς και το ότι οι σχέσεις τους στο σετ της σειράς ήταν αρκετά τοξικές. 

Επιπλέον, την επόμενη χρονιά, όταν πέθανε ο αδερφός της, η Parker γραψε ένα σχόλιο στην ανάρτηση της στο Instagram, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια της και φαινομενικά, επιδιορθώνοντας τη σχέση τους, όμως η Cattrall είπε ότι η συμπρωταγωνίστρια της εκμεταλλεύτηκε την τραγωδία της, ενώ υπήρξαν φήμες που έλεγαν ότι λόγω της "Samantha", δεν γυριστήκε ποτέ τρίτη ταινία Sex and the City.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βράδυ της περασμένη Κυριακής, η Parker και οι συνεργάτες της γιόρτασαν την είδηση της επιστροφής της γνωστής σειράς, με έναν θαμαυστή να σχολιάζει στο Instagram, ότι εκείνη δεν έκανε tag την Cattrall και έναν άλλο να του απαντά ότι είναι γνωστό ότι οι δυο τους δεν συμπαθιούνται. Από την πλευρά της, η ηθοποιός θέλησε να απαντήσει στα κακόβουλα σχόλια, λέγοντας τα εξής: «Όχι δεν την αντιπαθώ. Ποτέ δεν το είπα αυτό. Ποτέ δε θα το έλεγα αυτό. Απλά η Samantha δεν είναι μέρος αυτού του story. Θα είναι όμως κομμάτι μας για πάντα όπου και αν είμαστε, ό,τι και αν κάνουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 593 / position2: 1294
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb