ENTERTAINMENT

Η Kamala Harris πόζαρε για το εξώφυλλο της Vogue και όλα πήγαν εντελώς λάθος

Το ίντερνετ έπαθρε υστερία με τα όσα είδα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η Kamala Harris πόζαρε για το εξώφυλλο της Vogue και όλα πήγαν εντελώς λάθος
Photo Credit: Scott Dudelson

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Kamala Harris, φωτογραφίθηκε για την αμερικανική Vogue για το τεύχος του Φεβρουαρίου, φορώντας τα σταράκια της και χαμογελώντας πλατιά, όμως δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα έπρεπε, καθώς αντί το περιοδικό να στηρίξει την καταγωγή της, οι συνεργάτες της το κατηγόρησαν, ότι την "άσπρισε".

Η Harris, που απασχολεί τα τελευταία μίντια παγκοσμίως το τελευταίο διάστημα, μιας και είναι η πρώτη γυναίκα που λαμβάνει το αξίωμα της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, αναφέρει μέσα στην συνέντευξη της στην Vogue, ότι μπορεί να είναι η πρώτη για πολλά πράγματα, όμως θα διασφαλίσει πως δε θα είναι και η τελευταία για αυτά, στέλνοντας εκ νέου μήνυμα σε όλον τον πλανήτη για τα σχέδια της.

Όμως οι φωτογραφίες που επιλέχθηκαν για να την αντιπροσωπεύσουν στο εν λόγω τεύχος φαίνεται ότι δημιούργησαν σάλο στα social media, κάθως αρκετοί χρήστες που τις είχαν δει γέμισαν το ίντερνετ από σχόλια που μιλούσαν για λεύκανση στο δέρμα της Harris, ενώ εξίσου αρνητικά σχολίασαν και το γεγονός ότι εκείνη φωτογραφίθηκε με σταράκια, καθώς πρόκειται για ένα θρυλικό περιοδικό που μπορεί να κάνει θαύματα με την μόδα.

Ακόμα και η ομάδα της ίδιας της Harris έσπευσε για να διαμαρτυρηθεί για την φωτογραφία που επιλέχθηκε για το εξώφυλλο, καθώς δεν ήταν αυτή που είχε συμφωνηθεί να μπει. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εικόνα του εξωφύλλου διέρρευσε το βράδυ του Σαββάτου που πιθανώς δεν ήταν και η προσυμφωνημένη ώρα για τα αποκαλυπτήρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Βέβαια λιίγο μετά από τον σάλο που προκλήθηκε, η Vogue δημοσίευσε ένα ακόμα εξώφυλλο,που πολύ πιθανόν να ήταν και το "σωστό", στο οποίο που απεικονίζει την Αμερικανίδα αντιπρόεδρο με σταυρωμένα τα χέρια:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Από την πλευρά του περιοδικού, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάμια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τις κατηγορίες από το επιτελείο της Harris. Πάντως πηγές αναφέρουν ότι η Vogue όντως επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες για να δείχνει εκείνη πιο λευκή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 719 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb