TRENDS

Fashion Trends 2021: Τα ρούχα που δεν θα μείνουν στις ντουλάπες μας

Spring/Summer 2021 Trends ή αλλιώς τι θα καταφέρουμε να φορέσουμε έξω
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Fashion Trends 2021: Τα ρούχα που δεν θα μείνουν στις ντουλάπες μας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λογικά αυτή τη χρονιά, οι τάσεις της μόδας θα έχουν πραγματικό σκοπό μιας και καλώς εχόντων των πραγμάτων η άνοιξη και το καλοκαίρι θα ανήκουν και πάλι στην ανθρωπότητα! Αφήνοντας πίσω ένα χρόνο που ανταμώσαμε μόνο με τις πιτζάμες και τις φόρμες μας, οι τάσεις του 2021 μας δημιουργούν χαρά και ελπίδα πως η ζωή θα επιστρέψει.

Το πώς ντυνόμαστε, μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στο πώς αισθανόμαστε, ενώ αντανακλάται επίσης μια αλλαγή στη διάθεση, και επομένως δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου του τρέχοντος κλίματος πως όταν διαβάζουμε για τη μόδα της άνοιξης και του καλοκαιριού νιώθουμε κάπως καλύτερα.

Υπήρχαν δύο προσεγγίσεις εδώ - μερικές εταιρείες δημιούργησαν υπέροχα, ανοιξιάτικα ρούχα για να επαναφέρουν τη χαρά στο ντύσιμο και άλλες μας έφεραν κάποια πιο κλασικά κομμάτια που λειτουργούν ως επέκταση της φετινής άνετης λογικής του comfy wear.

Φορεματα

Από την εκπληκτική αέρινη συλλογή της CECILIE BAHNSEN στην φάνκι, χρωματιστή, υπέροχη συλλογή της  MOLLY GODDARD είμαστε έτοιμες να υποδεχτούμε και πάλι την ένταση, την χαρά και την φλούο αισιοδοξία!

Hello Summer Vibes

Το χρώμα του ήλιου, της άμμου, των κόκκινων και πράσινων κοκτέιλ, το χρώμα του καλοκαιριού, του νέον μαγιό, των ονείρων για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι έρχεται και πάλι στα μάτια μας από πολλές συλλογές όπως αυτές των ALTUZARRA, DIOR, VERSACE.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Little Black Dress

Γιατί να αγχωνόμαστε για την εμφάνιση μας όταν υπάρχει πάντα ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα εκεί έξω; Για τα πρώτα σου ποτά και πάλι με την παρέα σου, έξω, ενώ η άνοιξη θα έχει μόλις καταφθάσει, πάρε έμπνευση από τους GABRIELA HEARST, JACQUEMUS, KHAITE για να διαλέξεις κάτι που μοιάζει με τα παρακάτω...

Loose Denim

Λογικά μετά τις φόρμες το αμέσως επόμενο άνετο ρούχο είναι ένα φαρδύ τζιν παντελόνι με ένα θηλυκό και σeξι μπλουζάκι που θα δείχνει τις καμπύλες σου! Σωστά; Γιατί δύσκολα να μπεις ξανά σε θεόστενα ρούχα μετά από μια χρονιά απόλυτης άνεσης! Αυτό συνειδητοποίησαν και οι σχεδιαστές που αποφάσισαν να δώσουν χώρο στην χαλαρότητα που απαιτείται τώρα και επανέφεραν την τάση των 90s!

Monochrome

Το μονόχρωμο λειτουργεί πάντα - οτιδήποτε μαύρο ή άσπρο είναι μια καλή επένδυση και θα το φοράτε πάντα. Ταιριάζει με statement τσάντες, παπούτσια ή κοσμήματα δήλωσης. Δείτε για παράδειγμα τους MAXMARA, CHANEL, ROSETTA GETTY αλλα και τη νέα συλλογή της PRADA!

Γυριζουμε την πλατη στα παλια 

Αν το 2021 είναι η αίσθηση της εξωστρέφειας και μαζί με το νέο έτος καταφέρουμε να ξαναζήσουμε δυνατά, έντονα και χωρίς φόβο, τι πιο ωραίο από το να φαίνεται κάτι τέτοιο και στα ρούχα μας! Πάρτε για παράδειγμα τις υπέροχες δημιουργίες των ACNE, HERMES, GABRIELA HEARST με τα φορέματα που δείχνουν τις υπέροχες πλάτες των γυναικών, που γυρνούν την πλάτη στο 2020!

Mεγαλοι ογκοι, αναλαφρα υφασματα

Από τα puff dresses και τα μεγάλα, ογκώδη φορέματα στα αέρινα, σχεδόν διάφανα ρούχα, φέτος είπαμε, πως η χρονιά απαιτεί άνεση, διαφάνεια, καθαρά βλέμματα και ανοιχτούς ορίζοντες! Από τα ογκώδη φορέματα των ALTUZARRA και ROKSANDA ως τα νεραϊδένια ρούχα των ACNE και DIOR μύρισε... καλοκαίρι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
8 / position1: 617 / position2: 1654
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb