ENTERTAINMENT

O Alexander Wang κατηγορείται για σeξουαλική παρενόχληση όμως κάποιοι ήδη ήξεραν

Το είχαν πει λίγο πολύ διάφοροι celebrities
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
O Alexander Wang κατηγορείται για σeξουαλική παρενόχληση όμως κάποιοι ήδη ήξεραν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Alexander Wang κατηγορείται για σeξουαλική παρενόχληση αντρών και τρανς μοντέλων

Ακόμη και στις τελευταίες στιγμές του 2020, φαίνεται ότι αυτή χρονιά δεν λέει να τελειώσει. Λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του στις 26 Δεκεμβρίου, ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Alexander Wang αντιμετωπίζει κατηγορίες για σeξουαλική παρενόχληση και επίθεση αφού πολλά μοντέλα εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατηγορώντας τον σχεδιαστή μόδας.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια σελίδα στο Instagram, η Shit Model Management έφερε στη δημοσιότητα την ιστορία ενός μοντέλου, του Owen Mooney, ο οποίος αντιμετώπισε αυτό το περιστατικό το 2017. Ο Mooney κατηγόρησε τον Αμερικανό σχεδιαστή ότι τον στρίμωξε σε ένα κλαμπ στη Νέα Υόρκη, και έπειτα από αυτό, πολλά μοντέλα μίλησαν για τις δικές τους άσχημες στιγμές με τον Wang που είχαν παρόμοιο μοτίβο. Πολλά θύματα έπειτα, τον κατηγόρησαν πως τους έριξε ναρκωτικά στο ποτό και έχασαν τις αισθήσεις τους, και τότε η διάσημη Instagram page Diet Prada έδωσε φωνή στα μοντέλα που αποφάσισαν να μιλήσουν - άντρες και τρανς άρχισαν να ξεδιπλώνουν ιστορίες που δεν είχαμε μάθει ποτέ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 37χρονος σχεδιαστής της Νέας Υόρκης κατηγορήθηκε ότι τους μεθούσε ή τους έριχνε ουσίες στο ποτό. Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι ο Wang είχε ρίξει στα ποτά τους MDMA και τους επιτέθηκε σeξουαλικά κατά τη διάρκεια πάρτι και εκδηλώσεων τα τελευταία χρόνια, ανέφερε το WWD.

Το περίφημο Wangover, το καπελάκι που είχε φτιάξει και φόρεσε με χάρη η Kendall Jenner. Ηangover κοινώς, από τα χεράκια του Wang.

O Wang αρνήθηκε να σχολιάσει προς το παρόν, ωστόσο τα media έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνα και ανακαλύπτουν όλα εκείνα τα μικρά πράγματα που κατά καιρούς έλεγαν οι διάσημοι για τον πασίγνωστο σχεδιαστή ωστόσο κανείς δεν έδινε πραγματικά σημασία. Πάρτε για παράδειγμα την Florence Welsh, τον Derek Woods  αλλά και τα ίδια τα posts του Wang που είναι... πιο ξεκάθαρα πεθαίνεις! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diet Prada ™ (@diet_prada)

O Alexander Wang με την Nicki Minaj και τις αδερφές Jenner.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 104 / position2: 1257
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb