Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Η ποπ σταρ που έκανε τις ραγάδες της γκλιτεράτες

Η Demi Lovato μιλά ανοιχτά για τις διατροφικές της διαταραχές

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 30, 2020

Η ποπ σταρ που έκανε τις ραγάδες της γκλιτεράτες

Η Demi Lovato δεν είναι η πρώτη φορά που βγήκε ανοιχτά και μίλησε για τις φυσιολογικές ατέλειες του σώματός της όμως σήμερα μας εντυπωσίασε - βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο για να μας δείξει τις ραγάδες της. Μία λέξη: Glitter!

Ναι, ζωγράφισε τις ραγάδες της με χρυσό glitter για να δείξει πως υπάρχει μια ομορφιά σε αυτό που η κοινωνία θεωρεί συχνά ελάττωμα. Σε μια πρόσφατη δημοσίευση στο Instagram, μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών και έγραψε ειλικρινά όσα νιώθει.

"Συνήθιζα να πιστεύω ότι η ανάρρωση από μια διατροφική διαταραχή δεν ήταν πραγματική. Ότι όλοι λένε ψέματα ή υποτροπιάζουν πίσω από κλειστές πόρτες", ξεκίνησε. Είμαι τόσο ευγνώμων που μπορώ ειλικρινά να πω για πρώτη φορά στη ζωή μου - πως για πρώτη φορά ο διαιτολόγος μου με κοίταξε και είπε πως αυτό που είμαι σήμερα, είναι επιτέλους αυτό που λέμε θεραπεία και ανάκαμψη από τη διατροφική διαταραχή. Ο χρόνος αυτός ήταν σκληρός αλλά να θυμάσαι πως μπορείς πάντα να επιστρέφεις ακόμη κι αν έχεις παρεκκλίνει από το στόχο!"

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)
Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb