ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Γιατί πρέπει να περιμένεις μήνυμα από τον πρώην σου τις επόμενες ημέρες

Να είσαι προετοιμασμένη να δεχτείς απρόσμενες επισκέψεις στην ζωή σου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Γιατί πρέπει να περιμένεις μήνυμα από τον πρώην σου τις επόμενες ημέρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι και αν σου ζήτησε να χωρίσετε, τι και αν σου είπε ότι δεν έχει πια αισθήματα για εσένα ή ότι πιέζεται και δεν μπορεί να συνεχίσει την σχέση, αυτός ο ίδιος άνθρωπος είναι πολύ πιθανό να επικοινωνήσει ξανά μαζί σου μέσα στις επόμενες ημέρες, δηλαδή, τα Χριστούγεννα.

via GIPHY

Το 2020 είναι σίγουρα μια χρονιά που θα σου μείνει αξέχαστη για πολλούς λόγους και ο ένας από αυτούς θα είναι και το μήνυμα που δεν περίμενες ποτέ από τον πρώην, καθώς, λίγο η καραντίνα και το social distancing, λίγο η κατάθλιψη που φέρνουν οι γιορτές σε πολύ κόσμο, ο καλός σου θα λυγίσει και θα σε αναζητήσει, θέλοντας να γεμίσει τα κενά του, σκεπτόμενος τις παλιές καλές σας στιγμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

via GIPHY

Ειδικά, αν είστε και οι δυο single τότε είναι πολύ πιθανό να μπείτε ξανά σε επικοινωνία, το θέμα όμως είναι να θυμηθείς ξανά γιατί χώρισες με το συγκεκριμένο άτομο και πόσο σε πόνεσε αυτός ο χωρισμός, ώστε να μην πέσεις στην παγίδα της μοναξιάς, που να ξέρεις ότι ισχύει και για άλλα τόσα εκατομμύρια ανθρώπων ανά τον πλανήτη και οφείλεται καθαρά στις επιπτώσεις της πανδημίας.

via GIPHY

Επομένως μην βιαστείς να σκεφτείς τα καλύτερα σενάρια μόλις δεις μήνυμα στο κινητό, αλλά πρώτα σκέψου το δικό σου καλό και μετά πράξε ανάλογα. Αν πάλι υπάρχει έστω και μια περίπτωση αυτός να σε θέλει πραγματικά, άστον να στο αποδείξει σε βάθος χρόνο και γενικά πέρνα καλά με τον εαυτό σου και ότι σε χαροποιεί.

via GIPHY

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 387 / position2: 896
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb