ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια τα παίζουν όλα για όλα αν ερωτευτούν

Δεν μασάνε τίποτα μπροστά στα αισθήματα τους
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια τα παίζουν όλα για όλα αν ερωτευτούν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο έρωτας τους είναι τα πάντα για αυτούς τους ανθρώπους και έχουν μάθει να τα παίζουν όλα για όλα όσον αφορά τα αισθηματικά τους. Αυτά τα τρία ζώδια θα κάνουν τα πάντα για τα άτομα που έχουν ερωτευτεί και δε θα κολλήσουν πουθενά προκειμένου να είναι μαζί τους.

Κριός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

via GIPHY

Είναι το πιο γενναίο ζώδιο, ενώ χαρακτηρίζεται από πάθος, παρορμητικότητα και νεύρο. Είναι έτοιμος να πέσει στην μάχη για τον έρωτα του ανά πάσα στιγμή και δεν τον νοιάζουν οι συνέπειες. Σκέφτεται μόνο το τώρα, δεν τον νοιάζει το αύριο και θα διεκδικήσει μέχρι τελικής πτώσης το άτομο που θέλει.

Λέων

via GIPHY

Επίσης ένα γενναίο ζώδιο, αλλά και υπερπροστατευτικό με τους αγαπημένους του. Δεν κάνει ποτέ πίσω για θέματα αγαπής και έρωτα και αν επιλέξει κάποιον για σύντροφο, τότε είναι έτοιμος να τα δώσει όλα χωρίς δεύτερη σκέψη. Προσφέρει ασφάλεια και αγάπη στο το ταίρι του, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Σκορπιός

via GIPHY

Αν αγαπήσει, αγαπά χωρίς όρια. Αισθάνεται τα πιο βαθιά συναισθήματα για το πρόσωπο που έχει ερωτευτεί και δε θα διστάσει να δεχτεί αυτός όλα τα βέλη προκειμένου να προστατέψει το ταίρι του. Μπροστά στον έρωτα δεν καταλαβαίνει τίποτα και μπορεί να φτάσει στα άκρα για αυτόν. Όταν βρει το ένα και μοναδικό πρόσωπο, τότε δεν πρόκειται ποτέ να το αφήσει να φύγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
12 / position1: 281 / position2: 424
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb