ENTERTAINMENT

Ποια είναι η Τούρκικη σειρά του Netflix για την οποία μιλάνε όλοι;

Έχει κερδίσει φανατικό κοινό
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ποια είναι η Τούρκικη σειρά του Netflix για την οποία μιλάνε όλοι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά  με το όνομα «Bir Baskadir» ή αλλιώς «Ethos», όπως μπορεί να το βρεις στο Netflix, είναι μια σειρά από την Τουρκιά που επιδιώκει να κερδίσει το παγκόσμιο κοινό και όπως δείχνουν μέχρι τώρα τα δεδομένα, έχει καταφέρει να το κάνει σε έναν μεγάλο βαθμό.

Πρωταγώνιστρια της σειράς είναι μια νεαρή γυναίκα, η Μέριεμ, η οποία βιώνει ανεξήγητες λιποθυμίες και έτσι καταλήγει σε έναν ψυχίατρο. Αυτό όμως που θέλει νΑ δείξει ο δημιουργός της μέσα από το σενάριο του, είναι οι αντιφάσεις της σύγχρονης Τουρκίας, οι δυο πλευρές της. Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου αφενός υπάρχει ένας κοσμοπολίτικος αέρας, αφετέρου όμως συνεχίζουν να υφίστανται και οι ριζωμένες απόψεις του Ισλάμ.

Βλέποντας τα επεισόδια της, θα καταλάβεις πως ακριβώς η θρησκεία επηρεάζει τις σκέψεις και τις πράξεις των ανθρώπων που ζουν σε ένα ισλαμικό κράτος όπως η Τουρκία.

Και μπορεί σε κάποια σημεία το «Ethos» να σου θυμίσει σαπουνόπερα σε κάποια σημεία, όμως κατά τα άλλα είναι σειρά που έχει κοινωνικά μηνύματα και είναι αρκετά ενδιαφέρουσα παρουσιάζοντας την αλήθεια του διχασμού ενός ολόκληρου κράτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 709 / position2: 1121
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb