Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Λούρδη: Ποζάρει για καμπάνια εσωpούχων και δείχνει πως είναι πραγματικά ένα γυναικείο σώμα

Μια από τις πιο ρεαλιστικές εικόνες που έχεις δει σε διαφημίσεις

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 10, 2020

Λούρδη: Ποζάρει για καμπάνια εσωpούχων και δείχνει πως είναι πραγματικά ένα γυναικείο σώμα
Juicy CoutureXParade

Η Λούρδη, είναι η κόρη της πασίγνωστης Μαντόνα και όλοι συμφωνούν ότι μοιάζει αρκετά στην μητέρα της, αλλά σε καστανή έκδοση. Η νεαρή που είναι μόλις 24 ετών, φαίνεται ότι κάνει θραύση στον κόσμο της μόδας, καθώς είναι αρκετές οι γνωστές εταιρείες που την έχουν φιλοξενήσει στις καμπάνιες τους. Αυτήν τη φορά όμως, η καμπάνια που συμμετείχε, είχε ένα μεγάλο μήνυμα προς όλον τον κόσμο.

Η 24χρονη πόζαρε για λογαριασμό της νέας σειράς εχωpούχων της Juicy Couture Χ Parade και έδειξε στον πλανήτη πως είναι πραγματικά οι γυναίκες. Άνετη και σeξι φωτογραφίζεται μόνο με τα απαραίτητα, μέσα σε ένα ακατάστατο δωμάτιο, αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό της. Στις εικόνες θα δεις την τριχοφυΐα στο σώμα της, στα χέρια και τα πόδια της, ενώ θα δεις ότι το δέρμα της στα πόδια είναι φυσικό και απείραχτο από photoshop.

Juicy CoutureXParade

Η Λούρδη δείχνει μια ρεαλιστική εικόνα του γυνεικείου σώματος, όπως θα πρέπει να απεικονίζεται σε όλα τα μέσα και αποδεικνύει ότι η φυσική ομορφιά είναι το πιο ακαταμάχητο όπλο κάθε ανθρώπου.

Juicy CoutureXParade

Juicy CoutureXParade
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb