Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Mariah Carey: Η αγάπη της για τα Χριστούγεννα κρύβει μια λυπητερή ιστορία

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Elle, η ποπ σταρ εξήγησε από πού προέρχεται ο ενθουσιασμός της με τις γιορτές

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 07, 2020

Mariah Carey: Η αγάπη της για τα Χριστούγεννα κρύβει μια λυπητερή ιστορία

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια μίλησε στο Elle, και αποκάλυψε πως η αγάπη της για τα Χριστούγεννα συνδέεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο με τις δύσκολες συγκυρίες στα παιδικά της χρόνια.

"Η λαχτάρα που είχα ως παιδί δε μπορούσε να εκπληρωθεί, γιατί ήθελα πάντα τα πράγματα να είναι τέλεια στις διακοπές των Χριστουγέννων αλλά ποτέ δεν ήταν. Κάποιος πάντα χαλούσε την καλύτερη στιγμή την κατάσταση,  ξέρετε, εκείνα τα δυσλειτουργικά μέλη της οικογένειας, εκείνα που η εμφάνισή τους σημαίνει πως όλα θα χαλάσουνε! Έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου ότι δεν θα επιτρέψω να μου συμβαίνει αυτό πια".

Όπως αποκάλυψε, τα ονειρεμένα Χριστούγεννα που επιζητούσε, μπόρεσε να τα πραγματοποιήσει μετά το διαζύγιό της με τον Tommy Motola (που αμέσως παντρεύτηκε την Thalia, την τραγουδίστρια/ηθοποιό του Μεξικού).

"Πηγαίνω σε ένα χιονισμένο μέρος. Έχει ελάφια. Δεν το φαντάζομαι αυτό. Ο Άγιος Βασίλης έρχεται και αράζει με τα παιδιά. Και ακόμα και να μην είχα παιδιά, θα το έκανα αυτό!"

Μη ξεχνάς πως και φέτος, μετά το πετυχημένο της show στο Netflix, επόμενο είναι στο Apple TV με το "Mariah Carey’s Magical Christmas Special" που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Δεκεμβρίου!

Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb