FITNESS

30 λεπτά γυμναστικής δεν μπορούν να κάνουν θαύματα όμως μπορούν αυτό

Πώς να ξεκινήσεις μια άλλη ζωή και ως το καλοκαίρι να είσαι άλλος άνθρωπος
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
30 λεπτά γυμναστικής δεν μπορούν να κάνουν θαύματα όμως μπορούν αυτό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέρα με τη μέρα, ακούμε ότι οι fitness influencers λένε ότι 30 λεπτά άσκησης κάθε μέρα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να πετύχετε το fit σώμα που θέλετε.

Δυστυχώς, αυτή η συμβουλή δεν είναι ακριβώς αληθινή και απόλυτη. Πολλοί παράγοντες συμβάλλουν στη συνολική υγεία και φυσική κατάσταση κάποιου και ο πιο σημαντικός δεν έχει καμία σχέση με την άσκηση. Στην πραγματικότητα, οι διατροφικές συνήθειες έχουν πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο στη σύνθεση του σώματος και στους στόχους της εμφάνισής σας από οτιδήποτε άλλο.

Όλοι μας έχουν πει ότι ένας καθιστικός τρόπος ζωής μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία μας. Καθώς η τεχνολογία έχει προχωρήσει, η καθημερινή μας ζωή έχει γίνει όλο και πιο βολική, γεγονός που οδήγησε επίσης σε πολύ λιγότερη κίνηση. Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται καν να βγείτε από το αυτοκίνητο ή από το σπίτι σας για να πιείτε έναν καφέ ή να φάτε. Επομένως, τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα για το σώμα μας και λένε ότι η κίνηση είναι ένας βασικός παράγοντας για να το αλλάξετε, να το μεταμορφώσετε, να το βοηθήσετε να ζήσει παραπάνω. Ακόμα και μια απλή διαδρομή 30 λεπτών μπορεί να σας κάνει να σηκωθείτε και να κινηθείτε και να βοηθήσει την καρδιά σας.

Οι άνθρωποι συχνά ανησυχούν ότι αν κάνουν γυμναστική το πρωί, θα είναι κουρασμένοι όλη την υπόλοιπη μέρα. Αυτό συνήθως δεν συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, η έλλειψη ενέργειας είναι συχνά αποτέλεσμα αδράνειας, και όχι κούρασης. Αν δηλαδή γυμναστείτε έστω και μισή ώρα, το σώμα σας θα πάρει μπρος!  

Θυμηθείτε ότι ποτέ δεν είναι πολύ αργά για να ξεκινήσετε. Πριν το καταλάβετε, θα ασκείστε 30 λεπτά καθημερινά, κάτι που τελικά θα σας βοηθήσει να κάνετε χωρίς να το καταλάβετε, άλλη μισή ώρα, και έτσι, να γυμνάζεστε όσο χρειάζεστε για να γίνετε fit!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
3 / position1: 524 / position2: 1487
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb