ΜΟΔΑ

3 απίθανες ιδέες από εταιρείες που δεν ήθελαν να κάνουν Black Friday

Μια εναλλακτική λύση βρε αδερφέ, που όμως μας άρεσε πολύ
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
3 απίθανες ιδέες από εταιρείες που δεν ήθελαν να κάνουν Black Friday

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ωραίο να βλέπεις κάτι διαφορετικό στις εταιρείες που κατακλύζουν το εμπόριο. Συνήθως όμως αυτά τα συναντάμε σε μικρότερες εταιρείες με indie brands - όπως τώρα.

Τρία brands βρήκαν τρόπους συμμετοχής στη Black Friday χωρίς να συμβάλλουν σε μια κουλτούρα υπερκαταναλωτισμού. Από τη φύτευση δέντρων έως τη δημιουργία θέσεων εργασίας σε μικρά χωριά χωρών του τρίτου κόσμου, οι εταιρείες αυτές δίνουν πίσω στον πλανήτη και επενδύουν στο περιβάλλον και την ευημερία των άλλων, αντί να οδηγούν απλώς τις πωλήσεις και τα έσοδά τους στο ζενίθ.

Come Back As A Flower

Η εταιρεία Come Back as a Flower και η Seed συνεργάστηκαν αυτήν την περίοδο για μια μπλούζα που κοστίζει 0 $, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αγοραστεί, πρέπει να το κερδίσετε. Στόχος είναι να επισκεφθείτε τη σελίδα της Seed στο Instagram, μέσω της οποίας θα μάθετε για τη σύνδεση μεταξύ ανθρώπων και περιβάλλοντος παίρνοντας μέρος σε ένα σεμινάριο 6 ημερών. Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, οι χρήστες θα πάρουν δώρο ένα τέλειο φούτερ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @comebackasaflower


Dagsmejan

Η Dagsmejan αποφάσισε να φυτέψει ένα δέντρο για κάθε παραγγελία που πραγματοποιήθηκε τη Μαύρη Παρασκευή έως τη Cyber ​​Monday σε συνεργασία με το Eden Reforestation Project, το οποίο είναι μια ΜΚΟ που προσλαμβάνει τους ντόπιους χωρικούς για να φυτέψουν δέντρα, βοηθώντας το περιβάλλον και δημιουργώντας θέσεις εργασίας στο ίδια στιγμή!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dagsmejan (@dagsmejan_sleepwear)

The Series by Ella Wiznia

Η σειρά της Ella Wiznia εγκαινιάζει το έργο «Supply Your Own Puffer». Κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος, το brand σας προσκαλεί να ανακαλύψετε οτιδήποτε άνετο (παιδικά ρούχα, vintage παπλώματα, υπνόσακους και πολλά άλλα) και να το στείλετε σε αυτούς! Από αυτό το μοναδικό αντικείμενο, θα φτιαχτεί ένα puffer μπουφάν! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE SERIES (@theseriesny)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 598 / position2: 5447
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb