ENTERTAINMENT

Τι ισχύει τελικά με την Ελένη Μενεγάκη και τον ΑΝΤ1;

Μήπως, τελικά δεν επιστρέφει στο γνωστό κανάλι;

Δημοσίευση ΝΟE 24, 2020
Τι ισχύει τελικά με την Ελένη Μενεγάκη και τον ΑΝΤ1;

«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» λέει ο σοφός λαός, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που τελικά ο καπνός προέρχεται από «πυροτέχνημα» που εκτοξεύεται μόνο και μόνο για να δημιουργηθούν εντυπώσεις.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, κυκλοφόρησαν έντονες φήμες πως η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα και συγκεκριμένα στο κανάλι που ουσιαστικά έχτισε τον μύθο της, στον ΑΝΤ1.

Επιστρέφει, λοιπόν, η Ελένη στο πρώτο της σπίτι; Έχει, ήδη, υπογράψει συμβόλαιο όπως γράφεται ή ξεκινάει πάλι ένα γαϊτανάκι φημών, όπως συμβαίνει πάντα με τα τηλεοπτικά πρόσωπα;

Σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ, δεν έχει γίνει καμία κίνηση προσέγγισης του ΑΝΤ1 προς την Ελένη Μενεγάκη. Οι σχέσεις και των δύο πλευρών παραμένουν άριστες, αλλά δεν υπήρξε ποτέ κάποιος δίαυλος επικοινωνίας με στόχο τη συνεργασία, ούτε προσωπικά από τον ίδιο τον Θοδωρή Κυριακού, ούτε από άλλα στελέχη του ΑΝΤ1.

Άλλωστε, οι μεγάλες οικονομικές απολαβές ενός τέτοιου προσώπου, όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη, είναι κάτι που δεν ταιριάζει καθόλου στη λογική που ακολουθεί το κανάλι του Αμαρουσίου. Βλέπουμε καθαρά τα τελευταία χρόνια, ότι ο ΑΝΤ1 δαπανά μεγάλα κεφάλαια σε ψυχαγωγία και μυθοπλασία υψηλής ποιότητας, επιλέγοντας να επενδύει σε πολλές παραγωγές και πολλούς συνεργάτες και όχι σε ένα μόνο πρόσωπο.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 404 / position2: 907
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb