BED TALK

Αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες φωνάζουν στο σeξ

Οι ειδικοί αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες φωνάζουν στο σeξ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σeξ είναι μια πράξη που γεννά σε όλους διάφορα ερωτήματα, καθώς υπάρχουν συμπεριφορές που αρκετοί δεν μπορούν να καταλάβουν ή θέλουν να μάθουν πολύ πως αυτές δημιουργούνται και τι σημαίνουν.

Εκεί, έρχονται οι ειδικοί και μέσα από διάφορες μελέτες στις συνήθειες του κόσμου, λύνει όλες τις απορίες και εξηγούν με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, τα ανεξήγητα.

Στη συγκεκριμένα έρευνα, οι επιστήμονες αποφάσισαν να ασχοληθούν με τις γυναίκες και το γιατί φωνάζουν τόσο δυνατά την ώρα του σeξ. Και δεν μιλάμε για την στιγμή του οpγασμού, αλλά για όλην την διάρκεια και τα ουρλιαχτά που μπορεί να προκύψουν εξ αρχής.

Όπως λένε οι γυναίκες, οι φωνές αυτές τους δίνουν αυτοπεποίθηση και ακόμα και αν προσποιούνται νιώθουν ενεργές και ποθητές. Επίσης, θεωρούν ότι η ησυχία είναι άκρως ξενέρωτη εκείνη την ώρα, εκτός αν δεν κάνει να ακουστούν, ενώ ένας άλλος λόγω που ουρλιάζουν είναι γιατί μπορεί να θέλουν να επιταχύνουν τον οpγασμό του συντρόφου τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς μπορεί να είναι κουρασμένη ή να βαριέται, μιας γυναίκα προσποιείται ότι ευχαριστιέται τόσο πολυ την πράξη, με σκοπό να κάνει τον παρτενέρ της να φτάσει άμεσα στην κορύφωση.

Ένας άλλος λόγω των ουρλιαχτών, είναι γιατί οι γυναίκες θεωρούν ότι έτσι τονώνουν την αυτοπεποίθηση των αντρών, αλλά και τους αποπροσανατολίζουν με σκοπό να μην μπορούν να καταλάβουν αν ο οpγασμός τους είναι αληθινός ή ψεύτικος.

Τέλος, όπως λένε οι γυναίκες, οι φωνές την ώρα του σeξ εpεθίζουν απίστευτα τους άντρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 375 / position2: 975
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb