ENTERTAINMENT

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που διέγραψε το Instagram η Meghan Markle

Γιατί έγινε μεγάλος ντόρος και ήθελα να μάθουν την αλήθεια
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που διέγραψε το Instagram η Meghan Markle

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Meghan Markle είχε όχι μόνο τον δικό της λογαριασμό στο Instagram όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και το δικό της blog, στο οποίο έγραφε για όλα όσα την απασχολούσαν και τα μοιραζόταν με τον κόσμο. 

Όταν όμως ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον Πρίγκιπα Harry, η ίδια διέγραψε και το προφίλ της στο Instagram, αλλά και το blog της και εννοείται ότι όλοι θεώρησαν ότι αυτές οι κινήσεις έγινανα λόγω του βασιλικού πρωτοκόλλου.

Όμως, η Meghan αποφάσισε να αποκαλύψει τον λόγο πίσω από την πραπάνω πράξη της, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την βασιλική οικογένεια. Όπως είπε, ήταν καθαρά δική της επιλογή να μην έχει λογαριασμούς στα social media για να μην βλέπει τι συμβαίνει, κάτι που τελικά την βοήθησε πολύ. Έτσι αφού έσβησε το προφίλ της, είχε μόνο ένα κοινό με τον Harry από το ίδρυμα που διαχειρίζονταν και το οποίο μάλιστα το έτρεχε μια ολόλκηρη ομάδα.

Και παρά το γεγονός ότι μαζί με τον σύζυγο της πλέον έχουν αποποιηθεί των βασιλικών καθηκόντων, η ίδια όμως δε θέλησε ποτέ να επιστρέψει στον κόσμο των social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 431 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb