ENTERTAINMENT

«Αν ήμουν πάλι 28 θα` λεγα στον εαυτό μου να μην κολλάει τόσο στις σχέσεις»

H Alanis Morissette αποκαλύπτει τη δύσκολη ερωτική της ζωή παρά την τεράστια επιτυχία της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
«Αν ήμουν πάλι 28 θα` λεγα στον εαυτό μου να μην κολλάει τόσο στις σχέσεις»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Alanis Morissette έγραψε ιστορία στη μουσική. Τη δεκαετία του 90 ήταν η πιο κουλ τραγουδίστρια, με πολλά χιτ, πολλά βραβεία, πολλές παγκόσμιες περιοδείες. Αυτό όμως ήταν η επαγγελματική της ζωή. Η ίδια μιλά σε συνέντευξή της για όσα δεν μάθαμε ποτέ ως σήμερα, την προσωπική της ζωή αλλά και τη σeξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε όταν ήταν έφηβη.

Η ζωή της τη δεκαετία των 20 είχε πολλή επιτυχία και πολλές σχέσεις

Οι στόχοι μου εκείνη τη στιγμή ήταν να συνεχίσω να εκφράζομαι και να εκθέτω καλλιτεχικά τον εαυτό μου, να συνεχίσω να γράφω, να συνεχίζω να δημιουργώ ή να σκηνοθετώ μουσικά βίντεο. Δεν είχα γνωρίσει τον σύζυγό μου και δεν είχα ακόμη παιδιά, οπότε ήμουν πολύ επικεντρωμένη στον ακτιβισμό και την τέχνη μου. Έβγαινα με πολλά αγόρια και ήταν κάτι πολύ διασκεδαστικό - βέβαια ως ένα σημείο ήταν διασκεδαστικό, μετά ήταν τρομακτικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντα νιώθω ότι υπάρχουν τρία μέρη στις σχέσεις. Το πρώτο μέρος είναι μόνο τα ραντεβού. Οι δεύτερες δύο φάσεις είναι να κάνετε σχέση, όσο κρατήσει αυτό. Χωρίζεις και είναι φρικτό. Και η τρίτη φάση είναι η μακροχρόνια δέσμευση ή ον γάμος ή όπως θέλετε να το ονομάσετε. Η κάθε φάση έχει πολύ διαφορετικές νοοτροπίες και κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου που ήμουν 28 ετών, ήμουν σίγουρα στη δεύτερη φάση πάντοτε στις σχέσεις μου - δηλαδή στη βραχυπρόθεσμη νοοτροπία. Δεν ήμουν έτοιμη για τη μεγάλη μακροπρόθεσμη δέσμευση.

Για το τραγούδι "Hands Clean" και τη σeξουαλική κακοποίηση

Το "Hands Clean" μιλά για τη σeξουαλική κακοποίηση που υπέστην ως παιδί, αλλά το βίντεο ερμηνεύτηκε διαφορετικά από τη δισκογραφική μου και όταν μιλούσαμε για το βίντεο κλιπ κατάλαβα πως κανείς δεν είχε συνειδητοποιήσει τι λένε οι στίχοι και σε κάποια φάση στράφηκα στους ανθρώπους της δισκογραφικής εταιρείας και είπα: "Έχετε ακούσει τους στίχους σε αυτό το τραγούδι; Είστε σίγουροι αυτό είναι το βίντεο που θέλετε να δημιουργήσετε; Το "Hands Clean" ήταν ένα τραγικό τραγούδι είναι βασικά ένας διάλογος ανάμεσα σε μένα και αυτό το άτομο που ήταν σε αυτή τη θέση εξουσίας καθ 'όλη τη διάρκεια των εφηβικών μου χρόνων και το εκμεταλλεύτηκε. Οι άνθρωποι απολάμβαναν το "Hands Clean", αλλά δεν υπήρχε συνέχεια στο θέμα του τραγουδιού. Υπήρχε ακόμη ένα τεράστιο στίγμα γύρω από τη σeξουαλική κακοποίηση, ωστόσο μιλούσε για αυτό δημόσια.

Η συμβουλή που θα 'θελε να δώσει στον 28χρονο εαυτό της

Ναι. Έπρεπε να λέω στον εαυτό μου πως ό,τι περνάω είναι προσωρινό. Και ειδικά στις σχέσεις. Ήθελα να μου έλεγα πως "Μην ανησυχείς, θα παντρευτείτε τον Souleye και θα είναι η αδερφή ψυχή σου οπότε εν τω μεταξύ μην κολλάς πολύ σε κανένα άτομο και καμία σχέση". Είμαι εθισμένη στην αγάπη κι αυτό το κατάλαβα μέσα από την ψυχανάλυση. Η ψυχοθεραπεία έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή μου.

Ηξερα ακριβώς τι έκανα στην καριέρα μου γιατί ήταν τόσο διαισθητικό. Είχα ακόμα κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις. Φοβόμουν λίγο. Απλώς δεν ήξερα τι ήταν αυτό που με έκανε να μη μπορώ να εμπιστευτώ κάποιον οπότε δεν μπορούσα να φτάσω σε αυτό το επίπεδο βαθύτερης δέσμευσης, και ειλικρινά ήταν επειδή δεν ήμουν έτοιμη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 419 / position2: 1039
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb