ENTERTAINMENT

Όταν ο Bill Murray έγινε για λίγο οδηγός ταξί για ένα… σαξόφωνο

Είναι να μην τον αγαπάς αυτόν τον τύπο;
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Όταν ο Bill Murray έγινε για λίγο οδηγός ταξί για ένα… σαξόφωνο
@gothamist.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπάμε τον Bill Murray. Για τους «Ghostbusters», για το «Groundhog Day», για το «Lost in Translation» και κυρίως για το μοναδικό τρόπο που εξέφραζε το χιούμορ του μέσα από τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε. Ήταν πάντα ευχάριστος και χαμογελαστός και ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα για κάτι παραπάνω. Αυτά είναι ήδη αρκετά.

Αλλά όταν το 2014 στο πλαίσιο του Toronto International Film Festival μοιράστηκε με το κοινό μια ιστορία του σε ένα ταξί το προηγούμενο βράδυ, μας έκανε να τον αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο. Σε μια συνέντευξη τύπου λοιπόν, ξεκίνησε να μιλάει για ένα ταξί που πήρε στο Όκλαντ το προηγούμενο βράδυ. Ο ταξιτζής του εκμυστηρεύτηκε πως έπαιζε σαξόφωνο.

«Τον ρώτησα ‘Πότε εξασκείσαι’;» και μου είπε πως «Οδηγώ το ταξί 14 ώρες την ημέρα». Όταν ο οδηγός του ταξί του είπε πως είχε το σαξόφωνο στο πορτ μπαγκάζ, ο Murray του είπε «Κάνε στην άκρη και έλα κάτσε πίσω, ξέρω πως να οδηγώ αυτοκίνητο».

Μέχρι τον προορισμό ο ταξιτζής έπαιζε το σαξόφωνο του. Και οι δυο ήταν ευτυχισμένοι. Αλλά φυσικά ο Bill Murray δεν σταμάτησε εκεί. Σταμάτησαν κάπου, πάντα μαζί με το σαξόφωνο, και έκαναν barbeque, περνώντας έναν όμορφο βράδυ με τις μελωδίες του μελωδικού πνευστού οργάνου.

Πείτε τώρα, είναι να μην τον αγαπάς αυτόν τον τύπο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 974 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb