ENTERTAINMENT

Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίτερα στο Netflix, κι αυτό είναι το top 10 μας

Μήπως το lockdown είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αρχίσεις να μπαίνεις στο κλίμα;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίτερα στο Netflix, κι αυτό είναι το top 10 μας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μήπως το αυριανό καθολικό lockdown είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αρχίσεις να μπαίνεις στο κλίμα των Χριστουγέννων; Δες τη Mariah πώς ετοιμάστηκε ήδη για τους στολισμούς της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official) στις

Σου δίνουμε ενα τέλειο top 10 για να ξεκινήσεις

Στο ρυθμό των Χριστουγέννων

Μετά το αναπάντεχο τέλος της χλιδάτης ζωής τους λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, ένας χήρος ραδιοφωνικός DJ και τα τέσσερα κακομαθημένα παιδιά ανακαλύπτουν πως οι γιορτές και τελικά όλη μας η ζωή, δεν μετριέται με brands και χρήματα, αλλά με την αγάπη που υπάρχει στο σπίτι.

Ραντεβού στις γιορτές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ψάχνουν μόνο κάποιον για να κοροϊδεύουν μαζί του τους άλλους μεθυσμένοι στις γιορτές. Χωρίς πίεση και έρωτες. Και φυσικά όταν δεν κυνηγάς τον έρωτα, αυτός τρέχει πίσω σου σαν σκυλάκι. Με την πανέμορφη Emma Roberts.

Κλάους, το μυστικό των Χριστουγέννων

O Τζέσπερ διορίζεται ταχυδρόμος σε ένα παγωμένο νησί πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, που οι ντόπιοι είναι στα μαχαίρια και σπάνια ανταλλάσσουν κουβέντες μεταξύ τους, πόσω μάλλον γράμματα. Όμως οι φιλίες που κάνει, τον βοηθούν να χτίσει ξανά την αγάπη και την εμπιστοσύνη μεταξύ των κατοίκων με τη βοήθεια του Κλάους, ενός περίεργου τύπου που φτιάχνει παιχνίδια. Η ταινία αυτή ήταν υποψήφια για Όσκαρ. Θες κάτι άλλο για να πειστείς;

Ο κατεργάρης των Χριστουγέννων

Ο κυνικός, γκρινιάρης και μισάνθρωπος Γκριντς εκνευρίζεται από τη χαρωπή, γιορτινή διάθεση των κατοίκων του γειτονικού Χούβιλ και αποφασίζει να τους κλέψει τα Χριστούγεννα. Κλασικό, αγαπημένο και με ένα φανταστικό μήνυμα που έγινε viral και το διαβάζουμε ξανά και ξανά κάθε χρόνο έτσι για να θυμόμαστε. "Maybe Christmas," he thought, "doesn't come from a store. Maybe Christmas... perhaps... means a little bit more?"

Xριστούγεννα στην Άγρια Φύση

Για να ξεπεράσει το διαζύγιό της η Κέιτ αποφασίζει να πάει στην Αφρική για ένα μοχανικό σαφάρι. Σε μια παράκαμψη στη Ζάμπια, βοηθά τον πιλότο της, το Ντέρεκ να σώσει ένα ορφανό μωρό ελαφαντάκι. Το φροντίζουν ώστε να γίνει καλά σε ένα τοπικό καταφύγιο για ελέφαντες και η Κέιτ αναβάλλει την επιστροφή της για μετά τα Χριστούγεννα. Με έναν νέο έρωτα στον ορίζοντα, θα επιστρέψει στην πατρίδα ή η περιπέτειά της θα διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή;

Tα χρονικά των Χριστουγέννων

Αφού κατασκοπεύσουν τον Αϊ-Βασίλη τη στιγμή που καταφτάνει, δυο αδέρφια τρυπώνουν στο έλκηθρό του, το στουκάρουν και σχεδόν εκτροχιάζουν τα Χριστούγεννα. Καθώς ξεδιπλώνεται η άγρια νύχτα, οι δυο τους ενώνουν δυνάμεις με τον Αϊ-Βασίλη (όπως δεν τον έχετε ξαναδεί) και τα πιστά του ξωτικά, με αποστολή να σώσουν τα Χριστούγεννα προτού είναι αργά.

Τα Χριστούγεννα της Άντζελα

Μια οικογενειακή επίσκεψη στην εκκλησία την παραμονή των Χριστουγέννων δίνει στην Άντζελα μια ιδέα. Να κλέψει το θείο βρέφος! Μην ακούσουμε κανέναν να λέει πως δεν είναι παιδί και άρα δεν χρειάζεται να δει ένα ακόμα animation! Αυτή η ταινία μόλις μισής ώρας θα σας κάνει όλους να συγκινηθείτε. 

Έρχομαι για τα Χριστούγεννα

Μπορεις να συγχωρήσεις κάποιον που ενώ αγαπούσες πολύ, σε πλήγωσε βαθιά; Aυτό πρέπει να ανακαλύψει η Τζακι που όταν συναντά τον πατέρα της, θυμάται ξανά όσα την έκαναν να υποφέρει λόγω της απουσίας του. Όμως τα Χριστούγεννα έχουν κάτι μαγικό που διορθώνουν ακόμη και τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις.

Χριστούγεννα με το ζόρι

Μπορεί να έχεις σιχαθεί τα στολίδια, τα φωτάκια και τα κάλαντα, αλλά μπορείς πραγματικά να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα χωρίς αυτά; Ένα ζευγάρι αποφασίζει να φύγει διακοπές σε εξωτικό νησί τις μέρες των γιορτών και προσπαθεί να κάνει skip τα Χριστούγεννα. Όμως η κόρη τους, τους αιφνιδιάζει και όλο το πλάνο τους ανατρέπεται. Μπορείς να σώσεις τα Χριστούγεννα την τελευταία στιγμή; Ναι, όταν θυμηθείς τι πραγματικά σημαίνουν τα Χριστούγεννα.

Tα πιο Χαρούμενα Χριστούγεννα της Mariah Carey

Η τραγουδίστρια ήταν είναι και θα είναι η μεγαλύτερη φαν των γιορτών στον αιώνα τον άπαντα. Έχει τόσο μεγάλη αγάπη στη γιορτή που προετοιμάζεται για καιρό, έτσι ώστε να δώσει στους αγαπημένους της την τέλεια χριστουγεννιάτικη εμπειρία! Ιδανικό για όταν στολίζετε το δέντρο, τραγούδια και αφηγήσεις από την βασίλισσα των Xριστουγέννων!

To ραδιόφωνο που παίζει όλη μέρα χριστουγεννιάτικη μουσική είναι εδώ!

Kάνε κλικ εδώ και καλή ακρόαση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 22 εβδομάδες
To ραδιόφωνο των Χριστουγέννων είναι και φέτος εδώ
Χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, όλο το 24ωρο, μόνο μουσική, για να ζεστάνει τις καρδιές!
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Entertainment
19 / position1: 2433 / position2: 2871
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb