ENTERTAINMENT

Tα μυστικά μιας χαρούμενης ζωής από το σούπερ μόντελ Christy Turlington

Πώς περνά στο σπίτι το αιθέριο μοντέλο των 90s
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tα μυστικά μιας χαρούμενης ζωής από το σούπερ μόντελ Christy Turlington

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σαγηνευτική  είναι το απόλυτο top model των 90s που παρεμπιπτόντως λατρεύει την Ελλάδα. Πώς περνά τις μέρες της στο σπίτι της;

Πρωινή ρουτίνα

Δεν είμαι σούπερ τελετουργική με τα πρωινά μου, αλλά γυρίσαμε ξανά στην πόλη, οπότε ξεκίνησα νέες ρουτίνες με προσοχή λόγω της πανδημίας.

Τώρα που είμαι εδώ στην πόλη λοιπόν, μπορώ να προετοιμάσω τα παιδιά και να πάρω τα σκυλιά μου για μια βόλτα. Απολαμβάνω να βλέπω και πάλι τη γειτονιά μου κατά τη διάρκεια αυτής της περίεργης περιόδου - είναι μια ιδιαίτερη περίοδος αυτή που περνάμε και τα οικεία πράγματα τα αισθάνομαι διαφορετικά. 

Γυμναστική

Ο αγαπημένος μου τρόπος άσκησης είναι η γιόγκα, αλλά μου αρέσει επίσης να τρέχω τα τελευταία 10 χρόνια. Κάνω γιόγκα περίπου τρεις φορές την εβδομάδα και τρέχω ενδιάμεσα. Το τρέξιμο με αναγκάζει πραγματικά να ασκηθώ. Όταν τρέχω και κάνω γιόγκα, δεν ακούω μουσική ούτε ασχολούμαι με το κινητό μου.

Αυτό που την κάνει ευτυχισμένη

Είναι πραγματικά τα μικρά πράγματα που μου φτιάχνουν τη ζωή. Ένας καλός ύπνος με κάνει πολύ χαρούμενη. Γνωρίζω ότι μπορώ να αλλάξω τη διάθεσή μου απλά με μια βόλτα, είτε να βγω έξω και να ξεκινήσω τη μέρα μου παρέα με τα σκυλάκια μου και τα παιδιά μου.

Πώς χαλαρώνει

Περπάτημα ή ανάγνωση κάποιου βιβλίου. Η ανάγνωση είναι ένας καλός τρόπος να συγκεντρωθώ. Μου αρέσει να μαγειρεύω επίσης. Δεν είμαι τρομερή μαγείρισσα αλλά απολαμβάνω όλη την προετοιμασία, ακόμη και τον καθαρισμό των λαχανικών. Μου αρέσουν τέτοιου είδους δραστηριότητες που απαιτούν να εστιάσεις σε ό, τι είναι μπροστά σου γιατί πραγματικά ξεκουράζω το μυαλό μου.

Ολιστικές θεραπείες

Τα λατρεύω όλα, αλλά, από τότε που ο Covid ήρθε στη ζωή μας, σταμάτησα να ασχολούμαι. Συνήθως, προσπαθώ να κάνω βελονισμό αρκετά συχνά και μου αρέσει επίσης το μασάζ ενώ επισκέπτομαι τα λουτρά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 327 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb