ENTERTAINMENT

Η τολμηρή καμπάνια του Burger King όπου φιλά τον Ronald McDonald

Μια διαφορετική καμπάνια για την ισότητα στο Pride του Ελσίνκι
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η τολμηρή καμπάνια του Burger King όπου φιλά τον Ronald McDonald

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αφορμή το Pride η νέα καμπάνια του Burger King στη Φιλανδία δείχνει τη μασκότ της εταιρίας να αγκαλιάζει και να φιλάει τη μασκότ της ανταγωνιστικής αλυσίδας fast food, McDonald’s.

Η καμπάνια έγινε με αφορμή την έναρξη του Pride Week στο Helsinki (7-13 Σεπτεμβρίου). Το φεστιβάλ, όπως πολλά άλλα, δεν πραγματοποιήθηκε φέτος λόγω της πανδημίας. Ωστόσο, αρκετές εκδηλώσεις έγιναν τόσο διαδικτυακά όσο και ψηφιακά, ενώ το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, θα έγινε και η διαδικτυακή ψηφιακή παρέλαση.

Οι αφίσες γέμισαν την πόλη του Ελσίνκι έδειχναν τις δύο μασκότ να φιλάνε η μια την άλλη, ενώ στο κάτω μέρος τους αναγραφόταν “Η αγάπη υπερνικάει τα πάντα” (Love conquers all).

“Το Burger King πάντα υποστήριζε την ισότητα, την αγάπη και το δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς να είναι όπως ακριβώς είναι” , δήλωσε το brand manager του Burger King Kaisa Kasila.

“Η μόνη περίπτωση που μπορεί να μη φαίνεται έτσι είναι όταν κοροϊδεύουμε τον ανταγωνιστή μας. Αλλά θέλουμε να το κάνουμε ξεκάθαρο – όλα πηγάζουν από τον σεβασμό που έχουμε γι’ αυτόν. Και ξέρουμε ότι τα McDonald’s στηρίζουν τις ίδιες αξίες που στηρίζουμε κι εμείς.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Η ιδέα πίσω από το σχέδιο αναπήδησε από την επιθυμία μας να γιορτάσουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της. Σκεφτήκαμε, τι καλύτερο από το να δείξουμε τις αξίες μας με το να το απεικονίσουμε με ένα φιλί μεταξύ του Burger King και του McDonald. Θέλουμε να δείξουμε ότι στο τέλος η αγάπη υπερνικάει τα πάντα” , είπε η Kasila.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Burger King γιόρτασε το Pride. Νωρίτερα το καλοκαίρι, το Burger King του Μεξικού μετονόμασε το brand του στα σόσιαλ μίντια σε Burger Queer για να γιορτάζει το Pride.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 501 / position2: 2112
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb