ENTERTAINMENT

Ειρήνη Στεριανού: Τι απαντά για τη ροζ φωτογραφία

"Η φωτογραφία αυτή έφτασε στο κινητό μου μέσω Instagram, από έναν άκυρο"

Δημοσίευση ΟΚΤ 01, 2020
Ειρήνη Στεριανού: Τι απαντά για τη ροζ φωτογραφία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ειρήνη Στεριανού, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το GNTM, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για το πόσο άλλαξε τη ζωή της το reality μοντέλων. Ωστόσο, η ίδια εξομολογήθηκε και για την περιπέτειά της με τη ροζ φωτογραφία της που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

«Το παιχνίδι με βοήθησε σε κάποιες δουλειές, ώστε να με προτιμάνε και να με επιλέγουν πιο εύκολα. Δε μου άρεσε η γuμνή φωτογράφιση. Εγώ δε θα το έκανα. Πρόβαλαν τα παιδιά σαν ένα κομμάτι κρέας. Αυτό δε μου άρεσε. Θα έμπαινα ξανά στο παιχνίδι για να πάρω το αίμα μου πίσω. Είχα αδικηθεί πάρα πολύ. Σε έκαναν να πιστεύεις πως αυτό που σου λένε είναι και το σωστό. Σου κάνουν πλύση εγκεφάλου», λέει χαρακτηριστικά.

«Κάτι ανάλογο με ροζ φωτογραφία έχει συμβεί και σε μένα. Συνέβη μετά την καραντίνα με μια φωτογραφία που έχει υποστεί και επεξεργασία. Μπορώ να καταλάβω οποιαδήποτε κοπέλα το έχει περάσει. Έχω κινηθεί νομικά, είμαι σε καλό δρόμο. Η φωτογραφία αυτή έφτασε στο κινητό μου μέσω Instagram, από έναν άκυρο. Έχει γίνει από πρώην σύντροφό μου.

Ήμουν στη Μυτιλήνη τότε, ήταν μετά την καραντίνα. Και μου έστειλαν αυτή τη φωτογραφία. Ήμουν χάλια, ήμουν στο δωμάτιό μου κλεισμένη, έκλαιγα. Περίμενα πως και πώς να γυρίσω για να πάω στον δικηγόρο μου να δούμε πως θα κινηθούμε. Πήγα στη δίωξη. Έχω κάνει αρκετές μηνύσεις και κατά αγνώστων, αλλά και στο συγκεκριμένο άτομο», είπε η Ειρήνη Στεριάνου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 679 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb