ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Μέσα στο σπίτι της Coco Chanel

Δείτε πώς είναι το εσωτερικό του σπιτιού της πιο διάσημης σχεδιάστριας στον κόσμο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Μέσα στο σπίτι της Coco Chanel

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν υπάρχει κάτι που ενώνει τις fashionistas αυτό είναι ένα αξεσουάρ Chanel. Από τις καπιτονέ τσάντες έως τα τουίντ σακάκια και τα vintage κοσμήματα, κάθε κορίτσι που μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά σε κάτι τέτοιο, έχει στην κατοχή της κάτι Chanel.

Καλώς ήλθατε στη Μέκκα, κυρίες μου! To στυλάτο site Coveteur φωτογράφισε το μοναδικό διαμέρισμα της Coco Chanel. Παρόλο που δεν υπάρχουν φούστες τουίντ να κρέμονται στις κορνίζες ούτε παπούτσια στα ράφια για να χαζέψουμε, μη μας πεις ότι δεν είχες περιέργεια για να δεις το σπίτι της. Γι'αυτό ψάξαμε για περισσότερες εικόνες από το ιστορικό σπίτι της στο Παρίσι!

Πάμε λοιπόν μια βόλτα ως την 31 Rue Cambon, και ας ανέβουμε στον όροφό της, στον πρώτο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 1918 - οκτώ χρόνια μετά το άνοιγμα του καταστήματος καπέλων της, Chanel Modes στη 21 Rue Cambon - η θρυλική σχεδιάστρια εκμεταλλεύτηκε την επιτυχία της στο καπέλο και αγόρασε ολόκληρο το κτίριο στο 31 Rue Cambon! Ο δρόμος πήρε το όνομά του από έναν διάσημο Γάλλο επαναστάτη στο τον 18ο αιώνα (του οποίου ο πατέρας ήταν κατασκευαστής υφασμάτων!) για να έχει εκεί βασικά το ατελιέ της.

Άλλοτε έμενε εκεί, άλλοτε έμενε σε ξενοδοχείο. 

«Σε αυτό το διαμέρισμα, μπορείς να καταλάβεις το σύμπαν της Mademoiselle Chanel», είπε κάποτε η Odile Babin, που εργαζόταν στον οίκο. «Η Mademoiselle Chanel μισούσε τις πόρτες. Ήλπιζε ότι τοποθετώντας καθρέφτες μπροστά από την πόρτα, οι φιλοξενούμενοί της ίσως να ξεχνούσαν ότι έπρεπε να φύγουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
11 / position1: 272 / position2: 736
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb