ENTERTAINMENT

Ο αδελφός του Σάκη Ρουβά μαγειρεύει και η Βίκυ Σταυροπούλου τρέχει στην κουζίνα

«Με τον Απόστολο θα μπορούσα να κάνω πολλά…» είπε η ηθοποιός

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 21, 2020
Ο αδελφός του Σάκη Ρουβά μαγειρεύει και η Βίκυ Σταυροπούλου τρέχει στην κουζίνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με τον Απόστολο θα μπορούσα να κάνω πολλά…» ήταν η ατακαριστή απάντησή της, όταν η κόρη της Δανάη Μπάρκα τη ρώτησε στον αέρα: «Να σου πω μαμά… Με τον Απόστολο θα μπορούσες να μάθεις να μαγειρεύεις;»

Μία αυθόρμητη εμφάνιση έκανε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη», στη σημερινή πρεμιέρα της στο MEGA, η Βίκυ Σταυροπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός, συγκινημένη και ενθουσιασμένη, δεν θα μπορούσε να λείπει από την τηλεοπτική πρεμιέρα της κόρης της, Δανάης Μπάρκα.

Στη στήλη της μαγειρικής που έχει αναλάβει ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος Ρουβάς, η Βίκυ Σταυροπούλου εισέβαλλε αυθόρμητα χωρίς μικρόφωνο στο πλατό και φορώντας προστατευτική μάσκα, στην αρχή απολογήθηκε: «Μα έχω κάνει τεστ...» και καμαρώνοντας την κόρη της, συνέχισε: «Μου φαίνεται σαν ψέματα». «Σου έχω νέα είναι αλήθεια» της απάντησε η Δανάη Μπάρκα, ενώ ο Απόστολος Ρουβάς είχε ξεκινήσει να μαγειρεύει μοσχαράκι κοκκινιστό με σκιουφιχτά και μυζήθρα.

«Να σου πω μαμά… Με τον Απόστολο θα μπορούσες να μάθεις να μαγειρεύεις;…» ρώτησε η Δανάη Μπάρκα, με τη Βίκυ Σταυροπούλου να απαντά με το δικό της γνωστό ταμπεραμέντο: «Με τον Απόστολο θα μπορούσα να κάνω πολλά…».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 221 / position2: 951
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb