CELEBS

Νικολέττα Ράλλη: Η φωτογραφία της όταν ήταν μαθήτρια «τρέλανε» το Instagram

«Μην αφήνετε κανέναν θείο που κούρευε φαντάρους να σας αγγίξει τα μαλλιά»

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 18, 2020
Νικολέττα Ράλλη: Η φωτογραφία της όταν ήταν μαθήτρια «τρέλανε» το Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις αρχές της εβδομάδας άνοιξαν τα σχολεία και ουκ ολίγοι celebrities ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα των παιδιών τους στο σχολείο. Η Νικολέττα Ράλλη, πάλι, έχει ακόμη καιρό για να ζήσει αυτή τη στιγμή, μιας και η κόρη της είναι μόλις 3 μηνών.

Ωστόσο, η όμορφη παρουσιάστρια με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της όταν ήταν μικρή μαθήτρια. Και στη λεζάντα που τη συνόδευσε, δεν παρέλειψε να αναφέρει και το παράπονό της για τα κοντοκουρεμένα της μαλλιά. Και κάτι μας λέει πως πολλές θα ταυτιστούμε μαζί της.

« Ο νεαρότερος εαυτός μου, σας εύχεται καλή σχολική χρονιά! Επίσης σας προειδοποιεί να μην αφήνετε κανέναν θείο, (αδερφό της μαμάς σας), που κούρευε φαντάρους να σας αγγίξει τα μαλλιά και έτσι να χάσετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Χιονάτης», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πάντως, η Νικολέττα Ράλλη ήταν μία γλύκα και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς και τα likes «έπεσαν» βροχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο νεαρότερος εαυτός μου, σας εύχεται καλή σχολική χρονιά! Επίσης σας προειδοποεί να μην αφήνετε κανέναν θείο, (αδερφό της μαμάς σας), που κούρευε φαντάρους να σας αγγίξει τα μαλλιά και έτσι να χάσετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Χιονάτης❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) στις

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 295 / position2: 891
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb