ENTERTAINMENT

Paris Hilton: Μιλά πρώτη φορά με την πραγματική της φωνή και κάνεις δεν την πιστεύει

Δηλώνει ότι τόσα χρόνια προσποιείται μια περσόνα που δεν έχει καμία σχέση με τον εαυτό της
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Paris Hilton: Μιλά πρώτη φορά με την πραγματική της φωνή και κάνεις δεν την πιστεύει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τελευταίο διάστημα η Paris Hilton έχει κάνει ένα σωρό απίστευτες αποκαλύψεις για την ζωή της, λίγο πριν ξεκινήσει να προβάλλεται η σειρά ντοκιμαντέρ για εκείνη. Φαίνεται όμως ότι προχώρησε και σε μια ακόμα σοκαριστική εξομολογήση για τονε αυτό της, δηλώνοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια προποιούταν την χαζή ξανθιά και μιλώντας με την πραγματική της φωνή, άφησε άφωνους όλους τους υπόλοιπους.

Όπως δήλωσε σε εκπομπή που εμφανίστηκε, όλα αυτά τα χρόνια παρίστανε την χαζή γιατί δεν ήθελε κανείς να ξέρει ποια είναι πραγματικά και αντί για την μωρουδίστικη και απαλή φωνή της, η Paris μιλούσε με μια κανονική, μπάσα φωνή, ενήλικης γυναίκας.

Δεν είναι μια ανόητη ξανθιά όπως είπε, αλλά ένας έξυπνος άνθρωπους που ξέρει πολύ καλά πως να προσποιηθεί αυτόν τον ρόλο και ότι δε θέλει οι άλλοι να τη θυμούνται σαν μια μπάρμπι, αλλά σαν μια επιχειρηματία, όπως και είναι.

Η ίδια πάντως ξέρει πολύ καλά πως να προμοτάρει το νέο της ντοκιμαντέρ και να δημιουργήσει πανικό μεταξύ των φαν της στο ίντερνετ. Αυτό σίγουρα θέλει μια βασική εξυπνάδα πάντως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 649 / position2: 1063
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb