ENTERTAINMENT

My Style Rocks: Η Ευρυδίκη προκάλεσε «σεισμό» με τον σeξι χορό της

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 03, 2020
My Style Rocks: Η Ευρυδίκη προκάλεσε «σεισμό» με τον σeξι χορό της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποφάσισε να προκαλέσει «σεισμό» πολλών Ρίχτερ στο πλατό του My Style Rocks με τον χορό της. Το σημερινό κόνσεπτ της παίκτριας ήταν εμπνευσμένο από το χωρισμό της και την ανάγκη της για ένα «pool party με τις φίλες της», όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Χώρισα τον αντρούλη μου, όπως όλος ο κόσμος ξέρει και θέλω πλέον να γιορτάσω την ελευθερία μου με ένα πάρτι. Καλώ, λοιπόν, στο σπίτι μου στην Κηφισιά όλα τα κορίτσια να κάνουμε pool party! Είμαι οικοδέσποινα και τις περιμένω», αναφώνησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην Κατερίνα Στικούδη, δικαιολογώντας το σημερινό της ντύσιμο.

Ενώ συνέχισε: «Σε αυτή τη φάση της ζωής μου με όλο αυτό που περνάμε, που ήταν ταρακούνημα, επιλέγω να είμαι σοβαρή συνειδητά σε κάποιες καταστάσεις και προσπαθώ να αρπάζω την ευκαιρία, να γελάω και μιας που είμαι εδώ θέλω και ο κόσμος που είναι από το σπίτι να γελάει. Σκοπός μου στον δεύτερο κύκλο είναι να κάνω τον κόσμο να περνά καλά κι εγώ να διασκεδάζω», δήλωσε η παίκτρια.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 654 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb