TRENDS

Τα trends του φθινοπώρου για το 2020

Τι είδαμε στις πασαρέλες, τι θα φορέσουμε στην καθημερινότητα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα trends του φθινοπώρου για το 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαλέξαμε για σένα τα πιο ωραία trends

Οι επιδείξεις μόδας A / W 20 τον Φεβρουάριο πραγματοποιήθηκαν λίγο πριν τεθούν σε εφαρμογή το lockdown στην Ευρώπη. Από τότε που παρουσιάστηκαν αυτές οι συλλογές, όχι μόνο η βιομηχανία της μόδας αντιμετώπισε τεράστιες προκλήσεις, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο όλοι ντυνόμαστε έχει αλλάξει σημαντικά. Η σεζόν χωρίστηκε σε δύο ξεχωριστές "λογικές" - η μία η εκκεντρική, η άλλη η καθημερινή απλή.

Η λέξη "τάση" είναι τώρα μια ιδιαίτερη λέξη στους κύκλους της μόδας, καθώς όλοι μας φαίνεται να είμαστε πιο προσεκτικοί με την κατανάλωσή μας. Όπως και να έχει, αυτά πιστεύουμε πως θα σoυ αρέσουν και θα μπορέσεις να φορέσεις φέτος το φθινόπωρο και έπειτα, το χειμώνα!

Οι κάπες, θα σε μεταμορφώσουν σε μια σύγχρονη superwoman και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις αμέσως, ανάμεσα σε όλες που θα φορούν ένα ακόμη παλτό (και μάλλον μαύρο). Διάλεξέ την σε ένα ωραίο ταμπά χρώμα.

Οι μεγάλοι γιακάδες έκαναν πάταγο στις συλλογές και μπορούμε να πούμε πως είναι η ιδανική επιλογή για να ομορφύνουν ένα φόρεμα, ένα πουλόβερ ή και ένα σακάκι.

Από την άλλη δεν μπορούμε να μην προσέξουμε τις πλεκτές στενές μπλούζες και τα φορέματα - και φυσικά τα σακάκια που τα στενεύεις στη μέση με μια ζώνη ή μια belt bag!

Όλα καρώ! Παλτό, πουλόβερ, φούστες, παντελόνες, τσάντες. Όσο καρώ αντέχεις. Κι από την άλλη, η καουμπόϊσα μέσα μας φωνάζει "yiha!" με τόσο κρόσσι και κίνηση - σε δερμάτινα μπουφάν, φορέματα και μπότες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 60 / position2: 735
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb