ENTERTAINMENT

J Balvin: «Κόλλησα κορωνοϊό και τον πέρασα άσχημα»

Ο Κολομβιανός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με τη νόσο Covid-19 και αναρρώνει

Δημοσίευση ΑΥΓ 18, 2020
J Balvin: «Κόλλησα κορωνοϊό και τον πέρασα άσχημα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κολομβιανός τραγουδιστής J Balvin αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με τη νόσο Covid-19 και αναρρώνει.

«Προς το παρόν, η υγεία μου βελτιώνεται» ανέφερε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα παραλαμβάνοντας βραβείο για το μουσικό του βίντεο «Rojo» στην τελετή απονομής των Premios Juventud 2020 την περασμένη εβδομάδα. «Ήταν πολύ δύσκολες μέρες, πολύ περίπλοκες. Μερικές φορές δεν πιστεύουμε ότι θα νοσήσουμε, αλλά κόλλησα και το πέρασα άσχημα» προσέθεσε.

O J Balvin αναφέρθηκε και σε εκείνους που πιστεύουν ότι ο ιός δεν είναι κάτι που πρέπει να προκαλεί ανησυχία. «Το μήνυμά μου σε εκείνους που με ακολουθούν, τους νέους θαυμαστές και τους ανθρώπους γενικά είναι να προσέχετε. Αυτό δεν είναι αστείο. Ο ιός είναι πραγματικός και είναι επικίνδυνος» τόνισε.

Ο J Balvin είναι ακόμη ένας καλλιτέχνης που αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με Covid-19, μετά τους ηθοποιούς Τομ Χανκς, Μελ Γκίμπσον, Αλίσα Μιλάνο, Αντόνιο Μπαντέρας και τους μουσικούς Babyface, Pink, καθώς και πολλούς άλλους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Cuidense por favor!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη J Balvin (@jbalvin) στις

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 448 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb