ENTERTAINMENT

Ο λόγος που ο Ben Affleck είναι ανεπιθύμητος στην πρεμιέρα του νέου Τζέιμς Μποντ

Τι έχει συμβεί

Δημοσίευση ΑΥΓ 04, 2020
Ο λόγος που ο Ben Affleck είναι ανεπιθύμητος στην πρεμιέρα του νέου Τζέιμς Μποντ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ana de Armas αναμένεται να εντυπωσιάσει στη μεγάλη οθόνη, στον ρόλο της σαγηνευτικής σειρήνας Παλόμα, στην επερχόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die», που θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο.

Και για να μείνουν όλα τα βλέμματα στραμμένα στο αστέρι της ταινίας Daniel Craig, οι παραγωγοί του franchise θέλουν την Άνα να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της ταινίας χωρίς τον Ben Affleck.

Ο διάσημος ηθοποιός, που πρόσφατα αποκάλυψε τα προβλήματα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ και που συνέβαλαν στην κατάρρευση του γάμου του με την Jennifer Garner, φαίνεται πως πλέον έχει προχωρήσει –ερωτικά τουλάχιστον– στη ζωή του. Και μπορεί να μην είναι η πρώτη σχέση του Ben Affleck μετά τον χωρισμό του με την Garner, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που έρχεται πιο κοντά με μια άλλη ηθοποιό.

«Θα ήταν καταστροφή αν τα βλέμματα στρέφονταν στον Ben και την Ana και επισκιάζονταν η εκδήλωση», ανέφερε πηγή σε ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «The Sun».

Η εξ αναβολής πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ

Η πρεμιέρα για το «No Time To Die» έχει αναβληθεί εξαιτίας της Covid-19, οπότε «τα αφεντικά του franchise θέλουν το επίκεντρο να βρίσκεται στα αστέρια της ταινίας», καθώς θα διαβαίνουν το κόκκινο χαλί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ταινία αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020, αλλά, όπως πολλές άλλες ταινίες, πήρε αναβολή. Η Ana de Armas είναι μια 31χρονη ηθοποιός κουβανο-ισπανικής καταγωγής. Αν και ξεκίνησε την καριέρα της σε ισπανόφωνες ταινίες, μετέβη με επιτυχία στο Χόλιγουντ, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες όπως το «War Dog» και στην συνέχεια υποδύθηκε την φίλη – έστω και σε ολόγραμμα- του Ryan Gosling στην ταινία Bladerunner. Πιο πρόσφατα, πρωταγωνιστεί ως το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στο πλευρό του Daniel Craig, στην επερχόμενη τελευταία ταινία.

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ

Την περασμένη Πέμπτη, η επίσημη σελίδα στο Twitter για το «No Time To Die» ανακοίνωσε ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Νοέμβριο και στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 20 Νοεμβρίου.

Το No Time To Die είναι η 25η ταινία στο franchise του Τζέιμς Μποντ και είναι η πέμπτη με πρωταγωνιστή τον Craig. Η Ana και ο Ben δημοσιοποίησαν για πρώτη φορά τη σχέση τους τον Μάρτιο.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 412 / position2: 1248
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb