ENTERTAINMENT

Έγκυος η Taylor Swift: Τουλάχιστον έτσι λένε οι φήμες

Να οι αποδείξεις, όπως τις εξέτασαν οι φαν της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Έγκυος η Taylor Swift: Τουλάχιστον έτσι λένε οι φήμες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι γνωστό πως η Τaylor Swift κρύβει σε κάθε τραγούδι και κάθε της στίχο μηνύματα, σκέψεις και γεγονότα και μετά από τόσα χρόνια, οι εξπέρ της τραγουδίστριας, δηλαδή οι φαν της, τα ανακαλύπτουν πάντα, και με τεράστια επιτυχία.

Τώρα, τα στοιχεία δείχνουν πως η τραγουδίστρια είναι έγκυος. Αν δεν λένε ψέματα οι στίχοι...

Αρχικά η ίδια φορά μόνο πάρα πολύ φαρδιά ρούχα τόσο στο artwork του νέου της άλμπουμ "Folklore" κάτι που γενικά η ίδια δεν το κάνει ποτέ. Το ίδιο ισχύει και για το βίντεο κλιπ της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεύτερον, η ίδια αναφέρει ξεκάθαρα μέσα στους στίχους της αρκετές φορές φράσεις όπως "μου έδωσες ηρεμία, σου δίνω ένα παιδί" στο τραγούδι "Peace". Ακόμη πολλές γυναίκες βλέπουν στις φωτογραφίες μια μικρή κοιλίτσα να ξεπροβάλλει...

@brookerios20

if you have no idea what we’re talking about, GO STREAM FOLKLORE!!! We have more evidence... like for pt. 2 @madirios15 ##taylorswift ##folklore

♬ original sound - brookerios20

Επίσης στο βίντεο κλιπ της υπάρχει σε ένα ρολόι ο αριθμός 1.15 κάτι που δεν έγινε τυχαία - αφού η ίδια έχει πει πολλές φορές πως στα βίντεο της αποκαλύπτει πάντα τα πλάνα της για το μέλλον- και οι φαν πιστεύουν πως είναι η ημερομηνία 15/1, και ενδεχομένως, η μέρα που θα γεννήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 258 / position2: 544
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb