ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια: Τι μπορούμε να μάθουμε όλοι από έναν Λέοντα

Έχει ήδη ξεκινήσει η περίοδός του οπότε κράτα σημειώσεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζώδια: Τι μπορούμε να μάθουμε όλοι από έναν Λέοντα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει ήδη ξεκινήσει η περίοδός του Λέοντα - ένα ζώδιο δυναμικό και πεισματάρικο. Τι μπορεί κανείς να μάθει από αυτόν; Kράτα σημειώσεις!

Το ζώδιο του Λέοντα έχει δυναμική προσωπικότητα, και χωρίς να το προσπαθήσει και πολύ, καταφέρνει να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του. Μπορεί αυτό να είναι κάτι που δεν ξέρεις πώς θα πάει παντοτε- γιατί είτε έχει μεγάλες συμπάθειες, είτε και μεγάλες αντιπάθειες. Τον ενδιαφέρει; Όχι. Δεν τον νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι, και είναι ο εαυτός του. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το ξεχνάμε κι εμείς των υπολοίπων ζωδίων.

 Η εξωτερική εμφάνιση ενός Λέοντα είναι πάντα εντυπωσιακή, και ασχολείται με το ντύσιμο και τα μαλλιά του - μια καλή εικόνα ανοίγει πάντα πολλές πόρτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το έντονο πείσμα αλλά και ο εγωισμός, είναι δύο από τα βασικά του χαρακτηριστικά στα οποία κρύβεται μια παγίδα - αν τα χρησιμοποιήσετε λάθος θα μπλέξετε, αλλά αν τα χρησιμοποιήσετε υπέρ σας, δεν θα σας σταματήσει τίποτα.

Η διασκέδαση, η πολυτέλεια, τα παιδιά, η τέχνη, η δημιουργία αλλά και ο έρωτας είναι οι βασικοί παράγοντες στη ζωή του.

Ο κυβερνήτης πλανήτης του Λέοντα, είναι ο Ήλιος, κάτι που του δίνει φωτεινά χαρακτηριστικά, είναι αισιόδοξος, δημιουργικός, γεμάτος δίψα για ζωή και γενναιοδωρία προς όλους. Να είστε ανοιχτοί σαν τον Λέοντα, στα νέα πράγματα, στους νέους ανθρώπους, στη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Αστρα: Θέματα & Κουίζ Πριν 145 εβδομάδες
Ζώδια: Tι μπορούμε να μάθουμε όλοι από έναν Ταύρο
Μπορεί να έχεις φίλους ή σύντροφο ή απλώς να θες να υιοθετήσεις κάποια από τα στοιχεία του
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
5 / position1: 155 / position2: 741
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb