ENTERTAINMENT

Κλείδωσε: Eλεονώρα Μελέτη και Νίκος Μάνεσης μαζί

Η Ελεονώρα εμφανίστηκε στην εκπομπή του και μας είπαν τα μαντάτα

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 13, 2020
Κλείδωσε: Eλεονώρα Μελέτη και Νίκος Μάνεσης μαζί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρουσιάστρια που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο καθημερινή εκπομπή 11.00 με 13.00, θα έχει σύμμαχό της τον έμπειρο δημοσιογράφο.

Η Ελεονώρα εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση όπου εκείνος αποκάλυψε το παρασκήνιο αυτής της συνεργασίας ενώ το κανάλι στο Instagram δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία, λέγοντας πως η Ελονώρα θα βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες και ο Νίκος Μάνεσης πίσω από τις κάμερες κάνοντας την αρχισυνταξία και το στήσιμο της εκπομπής στον Alpha.

«Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη! Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή. Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά , επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα και τη συντροφιά μας, με την Ελεονώρα μπροστά και εγώ σε ένα διαφορετικό ρόλο» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μάνεσης!

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 150 / position2: 865
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb