ENTERTAINMENT

Khloe Kardashian: Αγνώριστη στη νέα της φωτογραφία και λέει ότι φταίνε τα μαλλιά της

Δείτε την και εσείς και θα καταλάβετε γιατί μιλάμε
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Khloe Kardashian: Αγνώριστη στη νέα της φωτογραφία και λέει ότι φταίνε τα μαλλιά της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα η Khloe Kardashian ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που δε θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό της εαυτό. Η ίδια όμως επιμένει ότι φαίνεται έτσι λόγω της αλλαγής των μαλλιών της, αφού από ξανθιά έγινε καστανή.

Μέχρι και οι ίδιοι της οι followers δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν, ενώ όπως επιμένει η ίδια, όλα έχουν να κάνουν με το χρώμα των μαλλιών. Όπως δήλωσε στο Instagram «Αγαπώ τα καστανά μαλλιά μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα το πω, αλλά παρόλο που αγαπώ τα ξανθά μαλλιά, το καστανό χρώμα μού δίνει κάτι ξεχωριστό».

Πάντως, η Khloe το τελευταίο διάστημα δέχεται συχνά αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της στο Instagram, μιας και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της δείχνουν εντελώς διαφορετικά από παλιά. Άλλοι λένε ότι το παρακάνει με το photoshop, ενώ άλλοι λένε ότι έκανε πολλές πλαστικές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Birthday Glam✨Tomorrow I’m flooding my time-line with party pics. Btw... I’m loving my brown hair. I never thought I would say that lol blonde still owns my heart but this brown is giving me a little something right now

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 544 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb