ENTERTAINMENT

Γκάφα με τη νικήτρια σε διαγωνισμό της Ελένης Μενεγάκη

Ποια διάσημη ήταν η μια από τις δυο νικήτριες του φορέματος που έδινε δώρο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 10, 2020
Γκάφα με τη νικήτρια σε διαγωνισμό της Ελένης Μενεγάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελένη Μενεγάκη δίνει συνεχώς δώρα τόσο μέσα από την εκπομπή της όσο και από το Instagram, τα λεγόμενα giveaway. Έτσι πριν από μερικές η γνωστή παρουσιάστρια έκανε άλλον ένα τέτοιο διαγωνισμό, όπου δυο τυχερές θα κέρδιζαν ένα φόρεμα.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε της νικήτριες, με σχόλιο στο Instagram, η μια ήταν η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου.

Ωστόσο -σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1- η ηθοποιός μάλλον τελικά δεν θα το πάρει αφού όπως είπε η Φαίη Σκορδά, η Μαρία Κορινθίου έχει την δική της συλλογή με ρούχα, ενώ δεν ακολουθεί την εταιρεία από όπου είναι το φόρεμα και αυτό είναι μια από τις προϋποθέσεις για να το παραλάβει η εκάστοτε νικήτρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#eleni ... ενα φορεμα που τραβαει ολα τα βλεμματα!! Καντε like & follow @accessfashiongr και 2 απο εσας θα το κανουν δικό τους!!! Με την απολυτη φροντιδα της #lorealparisgr #coral #dresses #summerlook #summerlover

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 238 / position2: 469
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb