SKIN CARE

Το μόνα δυο προϊόντα που πρέπει να βάζεις κάθε πρωί στο πρόσωπο σου

Για ενυδατωμένη επιδερμίδα και σωστή προστασία
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το μόνα δυο προϊόντα που πρέπει να βάζεις κάθε πρωί στο πρόσωπο σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρωινή περιποίηση δεν είναι τόσο σημαντική όσο η βραδινή αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία. Είναι η προετοιμασία της επιδερμίδας σου για να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις που θα δεχτεί μέσα στην ημέρα άρα, αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι να την ενισχύσεις. Η λέξη κλειδί για την πρωινή περιποίηση είναι προστασία (για τη βραδινή είναι αντιμετώπιση) και νομίζουμε πως καταλαβαίνεις που το πάμε.

Το πρωί που ξυπνάς και ετοιμάζεις το δέρμα σου για τη μέρα, πρέπει να φοράς αντηλιακό. Είναι πολύ πιο σημαντικό από ότι η ενυδατική σου, είναι εξάλλου ενυδατικό προϊόν και αυτό. Η προστασία του όμως είναι εκείνη που δεν πρέπει να λείπει. Η προστασία όμως, ακόμα και αυτή του αντηλιακού, χρειάζεται ενίσχυση. Ποια είναι η ενίσχυση; Η βιταμίνη C! Ναι, η βιταμίνη C είναι το δεύτερο προϊόν που πρέπει να φοράς το πρωί.

Μελέτες έχουν αποδείξει πως η βιταμίνη C και οι πανίσχυρες αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, ενισχύουν τη δράση του αντηλιακού και προστατεύουν σχεδόν διπλά την επιδερμίδα από τη φθορά του ήλιου αλλά και τις ελεύθερες ρίζες. Ένας αντιοξειδωτικός ορός με βιταμίνη C Λοιπόν πριν το αντηλιακό σου είναι αυτό που οφείλεις στο δέρμα σου αν θέλεις την απόλυτη προστασία και φροντίδα του.

Και επειδή ξέρουμε τι σκέφτεσαι… Όχι, ο ορός και το αντηλιακό μαζί δεν θα επιβαρύνουν το δέρμα σου και μάλιστα, στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει αντηλιακά και ορούς που πηγαίνουν τέλεια μαζί. Για δες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 821 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb