TV ΣΕΙΡΕΣ

Εβελίνα Παπούλια: Ήταν η Ελένη Μενεγάκη έμπνευση για τη Μαρίνα Κουντουράτου;

«Είχα πάθει ένα σοκ την περίοδο των Δύο Ξένων...»
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 30, 2020
Εβελίνα Παπούλια: Ήταν η Ελένη Μενεγάκη έμπνευση για τη Μαρίνα Κουντουράτου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Dot του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένη η Εβελίνα Παπούλια προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην περίοδο των “Δύο ξένων” και τη σχέση που είχε η ηρωίδα της με την Ελένη Μενεγάκη!

“Είχα πάθει ένα σοκ την περίοδο των Δύο Ξένων. Δεν είχα καταλάβει αν ήθελα τόση επιτυχία ή όχι οπότε λίγο μαζεύτηκα μετά. Την επιτυχία πάντα τη φαντάζεσαι και τη θέλεις πάρα πολύ αλλά το μέγεθος αυτό ήταν τεράστιο και απότομο για μένα” σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός..

“Κάτι που ήταν σχεδόν σταθερό τότε ήταν πως, όταν έβγαινα από το σπίτι μου, έπρεπε να ξεκινήσω με τα πόδια νωρίτερα μια ώρα. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό γιατί έπρεπε να ήμουν ευγενής με τους ανθρώπους. Χαιρόντουσαν που με έβλεπαν, τι να πεις” πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η Εβελίνα Παπούλια στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. “Δεν ήμουν ποτέ τόσο καπάτσα σαν τη Μαρίνα Κουντρουράτου. Αυτή έπαιζε τους ρόλους της στο φτερό”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν οι δυο παρουσιαστές του Dot παρατήρησαν πως η εικόνα της πρωταγωνίστριας στους “Δύο ξένους” ήταν κοντά σε εκείνη της Ελένης Μενεγάκη, η Εβελίνα Παπούλια ήταν ξεκάθαρη. “Όχι, δεν πάτησα εγώ πάνω στην Ελένη. Ίσως το physique έφερνε λίγο στην Ελένη και οι ατάκες, αλλά εγώ σαν Εβελίνα δεν πάτησα πάνω σε αυτό. Πάτησα στο γενικό πλαίσιο των πρωινών εκπομπών. Πρώτα απ’ όλα γιατί δεν θα ήθελα να προσβάλλω σαν ηθοποιός ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεύτερον δεν μου αρέσουν πολύ οι μιμήσεις, δεν είμαι αυτού του στιλ”.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 278 / position2: 979
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb