ΜΟΔΑ

Ο οίκος Gucci αποφάσισε να μειώσει τις πασαρέλες του και εξηγεί τον λόγο

Μια σημαντική κίνηση για την βιομηχανία της μόδας
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ο οίκος Gucci αποφάσισε να μειώσει τις πασαρέλες του και εξηγεί τον λόγο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα ο καλλιτεχνικής διευθυντής του διάσημου οίκου μόδας Gucci Alessandro Michele, ανακοίνωσε ότι η εταιρία θα μειώσει τις πασαρέλες της στις δυο από τις πέντε ετησίως, χαρακταρίζοντας μάλιστα «ξεπερασμένες» τις εβδομάδες μόδας.

Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι δεν έχει σκοπό να ακολουθεί πλέον την τακτική των σεζόν που ακολουθούν οι επιδείξεις, άνοιξη/ καλοκαίρι, φθινόπωρο/χειμώνας, cruise και pre-fall. Ο λόγος διότι σύμφωνα με την άποψη του τα ρούχα θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και όχι να περιορίζονται χρονικά και με βάση την κάθε εποχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“Last Time I Met The Met”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandro Michele (@alessandro_michele) στις

Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν σχέδια για την επίδειξη του φθινοπώρου, όπου οι συλλογές του Gucci παρουσιάζονταν ως βασικά κομμάτια στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Ο Michele ανέφερε ότι θέλει να αφήσει εντελώς το μοτίβο των εποχιακών επιδείξεων μόδας και ότι είναι έτοιμος να ακολουθήσει μια νέα γραμμή παρουσιάσεων.

Ο Alessandro Michele προχώρησε σε μια σειρά από προσωπικές αναρτήσεις στον λογαριασμό του, οι οποίες αναδημοσιεύτηκαν επίσης στο Instagram του διάσημου οίκου μόδας. 

Εκτός των παραπάνω όμως, ο καλλιτεχνικής διευθυντής έγραψε σε ανάρτηση του στο Instagram ότι ο οίκος αντιλήφθηκε τις λάθος κινήσεις του και ότι η τόση υπεροψία τον έκανε να χάσει πολλά. Η αδελφοσύνη και η αρμονία στη δουλειά του κρύφτηκαν κάτω από απερίσκεπτες πράξεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

*DIARIO*

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandro Michele (@alessandro_michele) στις

Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μια σημαντική στιγμή στον χώρο της μόδας, καθώς είναι ένα βήμα πιο κοντά στην δημιουργία ενός συστήματος πιο απλού, αλλά και πιο ουσιαστικού τρόπου παρουσίασης των ρούχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 3324 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb