COZY AT HOME ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

3+1 κόλπα για να φαίνεται πιο ακριβή η διακόσμηση στο σπίτι σου

Μικρές αλλαγές που θα αλλάξουν την διάθεση και την εικόνα του
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
3+1 κόλπα για να φαίνεται πιο ακριβή η διακόσμηση στο σπίτι σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν θέλετε να αλλάξετε το σπίτι σας αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να του δώσετε μια νέα, πιο ανανεωμένη εμφάνιση.

Φωτισμός

Οι interior designers λένε ότι η αλλαγή του φωτισμού μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά σε ένα δωμάτιο - να βοηθήσει στη δημιουργία άλλης ατμόσφαιρας ή να προσθέσει ζεστασιά σε ένα χώρο. Αν νιώθεις πως το δωμάτιό σου φωτίζεται άσχημα, τότε πήγαινε πάντοτε με την ασφαλή λύση - χαμηλός φωτισμός από λαμπατέρ, πορτατίφ, φωτιστικά δαπέδου.

Καθρέφτης

Αγοράστε έναν τεράστιο καθρέφτη που καλύπτει τον τοίχο. Η ανάρτηση ενός τέτοιου καθρέφτη είναι ένας εύκολος και φθηνός τρόπος για να αλλάξετε αμέσως την εμφάνιση οποιουδήποτε δωματίου, δήλωσε ο Rushda Hakim, senior designer στην εταιρεία Interior Marketing Group. "Μπορούν να αντανακλούν το φως και να αυξάνουν τα 'οπτικά' τετραγωνικά μέτρα", εξήγησε.

Coffee Table

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας πολύ καλός τρόπος για να αναβαθμίσετε ένα δωμάτιο είναι να φτιάξετε κάποια γωνία ή να βάλετε ένα τραπεζάκι που κλέβει τις εντυπώσεις δήλωσε ο Javier Fernandez, ιδιοκτήτης και σχεδιαστής της Transitional Designs. Ένα τραπεζάκι μπορεί να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε έναν χώρο με κομψό και πρακτικό τρόπο. 

Τοίχος

Το να βάψετε τους τοίχους σας ή η κάλυψή τους με ταπετσαρία μπορεί να κάνει το χώρο σας να φαίνεται πρόσφατα ανακαινισμένος και φρέσκος, ανέφερε ο Javier Fernandez. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρία. Αυτό θα φέρει μια δραματική αλλαγή στο δωμάτιο, θα κρύψει τις ατέλειες, και θα προσθέσει υπέροχο χρώμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 232 / position2: 1002
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb